ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Ari-Pekka Liukkonen ui huippuajan 50 metrin vapaauinnissa

UINTI • 06.07.2017 19:40 UUTISET: URHEILU • KOTIMAA

Uimari Ari-Pekka Liukkonen Lidl All Stars -urheilijaohjelman julkistustilaisuudessa Helsingissä 3. toukokuuta 2017 (kuva: Seppo Samuli / Lehtiuva)
Ari-Pekka Liukkonen teki ennätysuinnin Tampereella SM-uinneissa. Hän on tällä kaudella maailman viidenneksi nopein 50 metrin vapaauinnissa. Odotukset ovat suuret pian alkaviin uinnin MM-kisoihin Budapestissa.


Ari-Pekka Liukkonen oli silmin nähden tyytyväinen Suomen mestaruus ja Suomen ennätys -uintiinsa. Hän sanoi klo 19.30 tv-haastattelussa, että tällä kaudella hän on päässyt lähelle entistä ennätystään. Nyt lähti heti startista rullaamaan hyvin ja hän odotti aikaa 21,7 mutta tulos olikin huomattavasti parempi. Suomen ennätys meni uusiksi jo viime kuussa ja nyt jälleen.

MM-uinteja ajatellen treeneissä on tehty oikeita asioita, ja hän on saanut treenata terveenä.
MM-kisoissa tärkeää tulee olemaan, että alkuerät menisivät nappiin. Semifinaali ja finaalit menevät sitten kyllä hyvin. Maailmantilastossa nyt viidentenä – se on hyvä lähtötilanne Budapestin kisoihin, jotka alkavat viikon päästä.


Ari-Pekka Liukkonen on Suomen eturivin uimareita. Hän tuli kaapista vuonna 2011.

ranneliike.net


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy