ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Ari Mäkinen on poissa

18.10.2015 19:32 UUTISET: YLEISET • KOTIMAA
Pitkäaikainen pirkanmaalaisvaikuttaja Ari Mäkinen on kuollut. Hän on toiminut paikallisen Setan aluejärjestön puheenjohtajana ja pyörittänyt Tampereella toimivaa hlbti-vähemmistölle suunnattua Mixei-baaria.

Asiasta kertoo Pirkanmaan Seta verkkosivuillaan. Yhdistys julkaisi kuluvalla viikolla kotisivuillaan muistokirjoituksen Mäkiselle, joka toimi aikanaan yhdistyksen puheenjohtajana.

Vuonna 2006 Mäkinen osti Tampereelle 1990-luvun alussa perustetun Mixei-ravintolan liiketoiminnan, ja pyöritti siitä lähtien Suomen vanhimpana sateenkaarivähemmistölle suunnattuna tunnettua ravintolaa.


Katso myös nämä
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy