ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Antonio Flores pyysi anteeksi riehumistaan laivaristeilyllä

Sami Mollgren • 19.01.2014 14:14 • 3 kommenttia. UUTISET: YLEISET • KOTIMAA

Antonio Flores (kuva: JuhaniV)
Antonio Flores käyttäytyi väkivaltaisesti laivaristeilyllä vuodenvaihteen alla, kertoi viihdelehti 7 päivää torstaina. Flores kiisti ensin tapahtuneen, mutta päätyi lopulta pyytämään julkisesti anteeksi.

Flores on ministeri Pekka Haaviston (vihr) puoliso.

Lehtitietojen mukaan Flores joutui kahnauksiin perjantaina 27. joulukuuta Helsingistä lähteneellä Viking Cinderella laivalla: Raju tanssi miespuolisen ystävän kanssa laivan yökerhossa päättyi kaatumiseen paikalla olleen naisen päälle, jolloin naisen kädessä ollut vesilasi taas kaatui miesten päälle. Ilmeisesti kastuminen oli hermostuttanut Floresin ja saanut tämän lyömään avokämmenellä naista kasvoihin. Tämän jälkeen Flores lähti pois paikalta ja Iltalehden mukaan nainen lähti ystävänsä kanssa Floresin perään, jolloin Flores oli lyönyt myös toista naista ja "huoritellut" näitä. Lopulta paikalle saapunut laivan henkilökunta vei Floresin rauhoittumaan putkaan muutamaksi tunniksi.

Iltalehden tietojen mukaan tapauksesta ei tehty rikosilmoitusta.

Aluksi Flores kiisti tapahtuneen 7 päivää -lehdelle, mutta lehden kerrottua tapauksesta hän julkaisi lopulta tiedotteen, jossa hän pyysi käyttäytymistään anteeksi.

- Pyydän näin julkisesti anteeksi kahakan toiselta osapuolelta, ja uskon oppineeni läksyni. Kiitän myös laivan henkilökuntaa ripeästä ja asiallisesta puuttumisesta tilanteeseen. Keskustelimme tapahtuneesta myös Pekan kanssa heti risteilyltä palattuani, kirjoitti Flores tiedotteessaan.

Flores on aiemminkin joutunut kahnauksiin: keväällä 2007 hän ajautui tappeluun helsinkiläisessä dtm-yökerhossa. Tapaus ei kuitenkaan johtanut tuomioon, koska osapuolet sopivat asian.

- Aion hankkia apua, jotta jatkossa osaan reagoida toisin, Flores kirjoittaa tiedotteessa.

Ilta-Sanomien haastattelema Haavisto kertoi, ettei vielä tiedä millaisesta avusta on kyse.

Tiedotteen toimitti julkisuuteen Pekka Haaviston kampanjapäällikkönä presidentinvaalissa toiminut Riikka Kämppi.

Flores oli kertonut tapauksesta Haavistolle jo tuoreeltaan. Haavisto kertoi episodin johtaneen "vakavaan keskusteluun" perheessä. Ilta-Sanomien mukaan Haavisto ja Flores aikovat keskustella asiasta myöhemmin lisää.

- Ihmisen on opittava virheistään. Antonion tuntien tiedän, että hän katuu tapahtunutta syvästi, sanoo Haavisto Iltalehdelle.

Lokakuussa 2011 Flores sai Ecuadorissa tuomion päihtyneenä autolla ajamisen vuoksi. Tapaus tuli julki median välityksellä. Asia päätyi myös presidentinvaaliin valmistautuvan Haaviston korviin sitä kautta.

Nexar Antonio Floresin puoliso on kehitys- ja omistajaohjausministeri Pekka Haavisto. Hän ei ollut paikalla kun selkkaus sattui. Haavisto ja Flores rekisteröivät parisuhteensa vuonna 2002. Flores on esiintynyt esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa kilpailijana. Presidentinvaalin yhteydessä hän oli esillä Haaviston puolisona.

Lehtitietojen mukaan Flores lähti vuoden vaihteessa sukuloimaan kotimaahansa Ecuadoriin. Ilta-Sanomien mukaan itsenäisenä kampaamoyrittäjänä kampaamossa työskentelevä Flores on parhaillaan puolen vuoden mittaisella lomalla ja sen jälkeen hänen on määrä palata työnsä pariin.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Miksi täälläkin piti julkaista Antoniota halventava uutinen :(
  A (ei rekisteröitynyt) • 19.01.2014 15:29
Nyt en ymmärrä nimimerkin A kommenttia. Kuten itsekin toteat, tämä on uutinen. Uutisen tarkoituksena on kertoa mitä on tapahtunut. Flores on myöntänyt tiedotteessaan tapahtuneen todeksi. Mikä tarkkaan ottaen tuossa uutisessa on halventavaa?
  JuhaniV • 19.01.2014 22:51
Koska kyseessä on

a) homo
b) ulkomaalanen
c) Haaviston puoliso
  Riquman1990 • 20.01.2014 09:24
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy