ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


äänitallenteet kuvagalleriat media-arkisto tapahtumaraportit sateenkaaren värinen suomi uutiset

Amsterdam Pride 2005

Sami Mollgren • 06.08.2005 22:31 TAPAHTUMARAPORTIT • EU
Euroopan homopääkaupungin Amsterdamin pride-tapahtuma on Euroopan suurin. Grachtenparade, eli "Kanavaparaati" järjestettiin kymmenettä kertaa. Lauantaina 6. elokuuta vesillä oli jälleen toistasataa isompaa tai pienempää alusta. Kaupungissa oli torstaista sunnuntaihin monia tapahtumia sateenkaariväelle - ja mukana olleiden määrä lasketaan kuusinumeroisella luvulla.


Kanavakulkueessa muistettiin myös Iranissa homouden vuoksi hirtettyjä teinipoikia.Westermarktilla, Homomonumentin ja Pink Pointin luona juhlittiin lähinnä paikallisten artistien voimin.Kaupungilla järjestettiin myös Pride-ilmaiskonsertti, jossa mukana olivat Baccara, Johnny Logan ja Boney M.
- Amsterdamin pride 2004


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy