ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Amerikkalaiskirkko syyttää Oklahoman tornadotragediasta homoja

Sami Mollgren • 21.05.2013 18:40 UUTISET: YLEISET • ULKOMAAT
Westboro Baptist Church kiitti Jumalaa Oklahomassa riehuneesta useita ihmisiä surmanneesta tornadosta. Kirkon mukaan hurrikaanin syynä on jokin aika sitten kaapista tullut NBA-koripalloilija Jason Collins.

WBC on lähettänyt Twitter-palveluun aiheesta viestejä.

USA:n Kansasin osavaltion Topekasta toimivaan kirkolliseen Fred Phelpsin johtamaan WBC-järjestö kuuluu hänen poikansa Fred Phelps Jr:n lisäksi noin 40 henkeä, joista suurimman osan uskotaan olevan Phelpsin lähisukulaisia.

Ryhmä levittää etupäässä internetissä homovastaisia mielipiteitään. Se myös järjestää homoseksuaalisuutta vastustavia mielenosoituksia, esimerkiksi tunkeutumalla sellaisiin hautajaisiin, joissa siunattavien se katsoo saaneen surmansa jollain tavoin homoseksuaalisuuden hyväksymisen vuoksi.

WBC-kirkon mukaan esimerkiksi viime kuussa tehty pommi-isku Bostonin maratoniin on seurausta tasa-arvoisesta avioliitosta.

Kirkko on huomioinut Suomenkin tapahtumia. Se suunnitteli vuonna 2000 matkaa Suomeen ja Suomen lipun polttamista Helsingin keskustassa. Taustalla oli luulo siitä, että silloin vasta presidentiksi valittu Tarja Halonen olisi lesbo. Kirkko ilmaisi myös Jokelan ja Kauhajoen koulussa tapahtuneiden surmatöiden olleen Jumalan rangaistuksia.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy