ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Amerikassa Bradley Manning vapautettu vakavimmasta rikoksesta: vihollisen avustamisesta

vaeltaja2006 • 30.07.2013 20:18 UUTISET: YLEISET
Bradley Manningin tuomion lukeminen on aloitettu. Häntä ei tuomita vakavimmasta rikokseta eli vihollisen avustamisesta. Hän on kuitenkin syyllinen useimpiin niistä 20 kohdasta, joita hänen syykseen on esitetty.Viisi koski vakoilua ja viisi tietojen varastamista. Arvioidaan, että rangaistus tulee olemaan n. 20 vuotta vankeutta.

Jos hänet olisi tuomittu vihollisen avustamisesta, hän olisi saanut elinkautisen, josta hän ei koskaan olisi vapautunut.

Oikeudenkäynti alkoi kesäkuun alussa. Silloin syytekohtia oli n. 20. Syyttäjät ovat yrittäneet osoittaa, että Manning tiesi vuotamansa materiaalin joutuvan al-Qaidan käsiin. Puolustus yritti osoittaa, että Manning vain halusi herättää keskustelua USAn soitlasoperaatioista.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy