ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Albatrosseissakin homoseksuaalisuutta

JuhaniV • 04.02.2010 12:35 • 2 kommenttia. SATTUMAT
Iltalehden pikku-uutisessa kerrotaan Uuden-Seelannin jollakin niemimaalla pesivästä albatrossipariskunnasta. Molemmat ovat naaraita. Kumpikin vanhemmista ruokkii ja vahtii äskettäin kuoriutunutta ensimmäistä poikasta. Isä-albatrossi on lähtenyt kälppimään. Asiantuntijoiden mukaan se ei olisi kestänyt kahta naarasta.

Homojen vastustajien väitevalikoimasta on siis poistumassa vakuuttavasti yksi väite lisää, eli ettei homoutta esiinny lainkaan eläinkunnassa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Myönteinen uutinen. Olisi myönteisempi, jos uutinen vielä kertoisi käytännössä, miksi näin on myös h y v ä.
  martin • 04.02.2010 22:06
Kyllähän homoseksuaalisuutta on havaittu useilla lajeilla. Syksyllä taisi olla Tieteen Kuvalehdessäkin pitkä juttu aiheesta.
  Lintu (ei rekisteröitynyt) • 05.02.2010 12:16
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy