ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Äidin poikaystävä pahoinpiteli kahdeksanvuotiaan pojan kuoliaaksi epäiltyään tämän olevan homo

Sami Mollgren • 21.10.2017 16:30 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT

Kahdeksanvuotiaana surmatulla Gabrielilla on muistosivu Facebookissa.
Kahdeksanvuotias poika joutui äitinsä ja äidin poikaystävän kuukausien mittaisen raa'an kidutuksen kohteeksi, koska nämä epäilivät pojan olevan homo. Vuonna 2013 poika lopulta menehtyi pahoinpitelyn seurauksena.

Sekä äiti että äidin poikaystävä ovat saaneet syytteet kidutuksesta ja murhasta.

Oikeuden pöytäkirjojen mukaan kahdeksanvuotias Gabriel Hernandez joutui kokemaan jatkuvaa nöyryyttävää kohtelua ja pahoinpitelyjä. Pojan sisarukset ovat todistaneet oikeudessa, jossa syytettynä on kolmekymppisen Pearl-äidin poikaystävä Isauro Aguirre, joka työskenteli vartijana.

Aguirren puolustusasianajajan John Allanin mukaan Aguirre myöntää aiheuttaneensa kuolemaan johtaneet vammat pojalle, mutta kieltää aikoneensa tappaa tämän. Hän kertoo raivostuneensa siitä, että poika olisi pyytänyt äitiään jättämään Aguirren. Mikäli oikeus päätyy siihen, ettei tarkoituksena ollut surmaaminen, selviää Aguirre ilman kuolemantuomiota.

Äiti joutuu vastaamaan teoistaan erillisessä oikeudenkäynnissä. Myös neljä losangelesilaista sosiaalityöntekijää ovat saamassa tapaukseen liittyviä syytteitä.

Nyt 14-vuotias Virginia-isosisko oli tapahtumien aikaan 11-vuotias ja nyt 16-vuotias isoveli Ezequiel oli 12-vuotias. Sisarukset ovat kertoneet tapahtumista: Gabriel pakotettiin syömään pilaantunutta ruokaa, kissan ulostetta ja omaa oksennustaan, häneen käytettiin pippurisumutetta, hänen suunsa tukittiin sukalla, häntä kuristettiin, sidottiin ja hakattiin, häntä poltettiin tupakalla, piiskattiin metallihenkareilla ja ammuttiin ilmapistoolilla, hänet suljettiin kaappiin ja pakotettiin menemään kouluun tyypillisissä tyttöjen vaatteissa.

Sisar kertoi todistajanlausunnossaan Gabrielin kuolinpäivän tapahtumista: Gabriel kaatui äidin poikaystävän lyötyä tältä "ilmat pihalle", jonka jälkeen poika vietiin suihkuun, jossa tätä yritettiin onnistumatta saada virkoamaan. Lopulta äiti soitti poliisille, ja määräsi sisaren hakemaan rievun, jolla siivottiin lattialla ollutta verta. Hätänumeroon soittamisen jälkeen poika vietiin sairaalaan, jossa tämä kuoli kaksi päivää myöhemmin.

Los Angelesin pelastuslaitoksen ensihoitaja James Cermak kertoi oikeudessa, että pojalla oli käsittämätön määrä vammoja eri puolilla vartaloaan.

Tuomari joutui keskeyttämään todistajien kuulemisen, koska monet paikallaolijoista puhkesivat itkuun tapahtumista kuullessaan.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Asianosaisten nimistä päätellen tuossa taisi olla kyse katolilais-kristillisestä machokulttuurista ja siihen liittyvästä homo-fobiasta, valitettavasti.
  human • 21.10.2017 18:00
Kyrie eleison! Suokoon Jumala tälle pojalle nyt rauhan ja ikuisen ilon.
  martin • 25.10.2017 02:10
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy