ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Adele on uusi homoikoni numero yksi

Sami Mollgren • 24.04.2012 13:38 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • EU
Laulajatar Adele vei ylivoimaisen voiton Gaydar Radion kuuntelijaäänestyksessä, jossa etsittiin vuoden pop-artistia. Taakse jäivät esimerkiksi Lady Gaga ja edellisvuoden voittaja Kylie Minogue. Adele sai yli puolet annetuista noin 4 000 äänestä.

Pian 24-vuotissyntymäpäiväänsä viettävä Adele Laurie Blue Adkins on syntynyt 5. toukokuuta 1988. Adele julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2008, jolloin hän oli vasta 19-vuotias. Ensimmäinen levy oli tyyliltään soulia.

Toinen, vuonna 2011 julkaistu levy, nimeltään 21, nousi listaykköseksi kaikkiaan 17 maassa. Levy valittiin vuoden parhaaksi albumiksi Grammy-palkintogaalassa helmikuussa 2012. Kaikkiaan Adele oli ehdolla kuudessa sarjassa ja hän voitti ne kaikki.

Adele kahmi palkintoja myös Brit Awards -gaalassa, jossa hänet valittiin vuoden naisartistiksi. Sielläkin 21 valittiin vuoden parhaaksi albumiksi.

Adelen albumeita arvioidaan myydyn paljon yli 20 miljoonaa kappaletta.

Samalla Gaydar Radiossa valittiin vuoden julkkikseksi walesilainen entinen rugby-pelaaja Gareth Thomas. Ruotsalainen jalkapallotähti Anton Hysén puolestaan valittiin vuoden sankariksi. Hysén tuli kaapista ulos viime vuonna. Vuoden näyttelijäksi äänestettiin Meryl Streep.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kyllä homot aina hyvä-äänisen laulajan ja laulut, joissa on ajatusta, tunnistavat.

Someone like You menee montakin astetta pidemmälle tunneälyisissä homoissakin, kuin vain Born this way.

Ja onhan Adelessa brittirempseästi "munaakin" ja aitoutta enempi, kuin monessa muussa artistissa.
  human • 26.04.2012 01:26
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy