ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Ääri-islamistit teloittivat homoja katolta pudottamalla Mosulissa

Sami Mollgren • 18.01.2015 23:45 • 3 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Joillain alueilla Irakissa ja Syyriassa valtaa pitävät ääri-islamilaisen ISIS-järjestön eli Islamilaisen kalifaatin terroristit ovat teloittaneet Irakin Mosulissa kaksi miestä julmalla tavalla heittämällä tai pakottamalla nämä hyppäämään korkean talon katolta alas kadulle kädet ja silmät sidottuna.

Saksalaisen Bild-lehden tietojen mukaan miehille langetetun kuolemantuomion taustalla olisi homoseksuaalisuus. Bild kertoo, että miesten tuomio luettiin paikalla kaiuttimista ennen teloituksen toimeenpanoa. Tuomittujen katolta pudottamista seurasi satoja ihmisiä. Valokuvissa nähtiin myös miesten ruumiiden lojuvan kadulla vihaisen väkijoukon edessä.

Tapauksista on ladattu kuvia ja videoita ISIS-järjestöä lähellä olevien tahojen tileille sosiaaliseen mediaan.

Kuvia on myös esimerkiksi tapauksesta, jossa uskottomuudesta syytetty nainen on kivitetty kuoliaaksi. Islamilaisen kalifaatin valtaamilta alueilta saatujen tietojen perusteella järjestö pelottelee alueen asukkaita esimerkiksi brutaaleiksi kuvatuilla julkisilla teloituksilla, jotka perustuvat järjestön tulkintaan sharia-laista.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Anteeksi, mutta ketä tälläisen ennakkoluuloja lisäävän uutisen julkaiseminen palvelee??
  Kysyn vaan (ei rekisteröitynyt) • 18.01.2015 23:56
Ihmisoikeusrikoksista on uutisoitava. IS tosin huomauttaa että kuvia teloituksista ei täysin ole pystytty todistamaan aidoiksi. Isiksen, Boko Haramin ja al-Shabaabin teot ylipäätään ovat rikollisia, joten ne ovat kyllä itse vastuussa ennakkoluuloista, ei se joka niistä kertoo.
  Geschwitz • 19.01.2015 07:23
En nyt usko tekstin hyvin lukevien kohdalla syntyvän mitään turhia ennakkoluuloja(, ellei niitä jo ole).
Kyllä järkytys vetää todella hiljaiseksi. ... Minusta on hyvä, että näemme mitä IS todella on.
  martin • 19.01.2015 14:32
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy