ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Kesäparatiisi Villa Ljungars

vaeltaja2006 • 28.05.2009 12:34 • päivitetty: 28.05.2009 12:38 SATTUMAT
Tämä on miespariskunnan kesäparatiisi. Näkymät ovat Airiston selälle Rymättylään saakka. Villa Ljungars on satavuotias. Kahdelle liikkuvalle ihmiselle se edustaa pysyvyyttä. Työkiireet on pakko jättää taakseen. Siellä ei ole tv:tä, ei tietokonetta eikä sähköposteja. Huvila on kokonaan tehty puusta. Neliöitä on kolme sataa. Rannassa oli aikaisemmin uimahuone, mutta 1900-luvun lopulla myrskytuuli tuhosi sen.

Kotilieden kesäliite kertoo kesäparatiisista mitään erityisesti alleviivaamatta. Talossa on silloin vilkasta, kun jommankumman puolison lapset sattuvat paikalle.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy