ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Homofobian vastaisen työn Hyvän tahdon lähettilääksi kansanedustaja Minna Sirnö

JuhaniV • 17.05.2010 21:48 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Helsingissä vietettiin tänään pääpostitalon kirjaston tiloissa 1705-tapahtumaa. Tilaisuuden päätteeksi keräännyttiin Kiasman eteen, josta lähetettiin taivaalle ilmapalloja sateenkaaren väreissä. Mukaan liitettiin toivomuksia homofobian vastaisista asioista.

Tapahtuman pääjärjestäjänä oli Ranneliikkeenkin taustaorganisaationa toimiva Sateenkaariyhteisöt ry. Mukana oli myös Amnesty.

1705-tapahtuman luento- ja keskustelutilaisuuteen, sekä sitä seuranneeseen sateenkaari-ilmapallojen lähettämiseen osallistui huomattava joukko ihmisiä.

Edellinen homofobian vastaisen työn Hyvän tahdon lähettiläs Piispa Wille Riekkinen lähetti tilaisuuteen videotervehdyksensä, jonka lopuksi hän siunasi kaikki kuulijat.

Uudeksi lähettilääksi nimettiin kansanedustaja Minna Sirnö. Hän sai haltuunsa vuodeksi Hyväntahdon lähettilään kilven, jonka hän lupasi ripustaa työhuoneensa oveen kaikkien nähtäville.

Myös aikaisempi lähettiläs, Jonne Nikula osallistui ilmapallojen lähettämiseen.

Kuvat jutun kirjoittajan.

Sateenkaaripallot jaossa. Palloihin kiinnitettiin toivomuksia homofobiaa vastaan
Minna Sirnö ja Jone Nikula valmiina lähettämään omat taivaalle omat ilmapalloterveisensä.
Valmiina lähetykseen!
Sateenkaaripallojen kannattelemat viestit matkalla maailmalle.

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy