ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Palveluoppaassa mukana
Lilith
Lilith perustettiin 12/1996. Osk laajentui musiikista ja tapahtumista monipuoliseksi kulttuuritoimijaksi. Demokraattisen Lilithin toimivaa kulttuuri-yrittämisen mallia kehitetään jatkuvasti. Lilith on vanhimpia kulttuurialan uusosuuskuntia Suomessa.
   

smo   [Mies]

Klikkaa kuvaa! Nimi
 • Sami Mollgren

 Blogi
 Sähköposti
 Kotisivut
 Paikkakunta
 • Helsinki

 IkäSyntymäaika
 • 43 v

 Horoskooppi
 • Jousimies

 Harrastukset
 • Matkustelu, ruoka, lukeminen, fillarointi, valokuvailu, netti...

 Vapaa teksti
 • Olen matkustelusta, lukemisesta, kirjoittamisesta, hyvästä ruoasta, viikonlopuista, erilaisten asioiden ideoinnista, tekemisestä ja säätämisestä pitävä hahmo. Olen myös melko utelias. Minulla on näkemyksiä monista asioista, mutta tiedon ja ymmärryksen laita on toinen juttu.

  Espoosta olen Kirkkonummen kautta seikkaillut Helsinkiin, ja asustelen nykyisin puoliskoni kanssa Kalliossa.

  Median parissa olen seikkaillut runsaat pari vuosikymmentä, ensin harrastuksena ja sen johdattelemana vakityökseni. Vapaaehtoishommia: Olen yksi ranneliike.net -sivuston pystyttäjistä ja nykyinen tittelini on sivuston päätoimittaja.

  ***

  Kun on monasti kysytty: Olen uskonnoton, en tunnusta mitään uskoa, mutta en määrittele itseäni maailmankatsomukseltani ateistiksikaan, koska silloin olisin jumissa siinä. Mietin joskus syntyjä syviä, "tieteellisen" katsannon reunoiltakin. Uskonnollisissa asioissa vastenmielisintä minulle on uskon tai uskonnon käyttäminen vallan välineenä. En ole uskontokielteinen.

Keskustelutilastoja

 • Viestejä keskustelussa: 3756
  Viimeisin viesti: 22.2.2017, 17:03

[ Käyntikorttilista ]
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy