ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Palveluoppaassa mukana
Lilith
Lilith perustettiin 12/1996. Osk laajentui musiikista ja tapahtumista monipuoliseksi kulttuuritoimijaksi. Demokraattisen Lilithin toimivaa kulttuuri-yrittämisen mallia kehitetään jatkuvasti. Lilith on vanhimpia kulttuurialan uusosuuskuntia Suomessa.
   

Havainnoija   [Mies]

Klikkaa kuvaa! Nimi
  • Havainnoija

 Blogi
 Paikkakunta
  • Suomi, EU

 Harrastukset
  • Oleilu, lukeilu, kirjoittelu, ulkoilu, valokuvailu ja makoilu.

 Vapaa teksti
  • Orava (Sciurus vulgaris, ruotsiksi ekorre, viroksi orav) on yleinen nisäkäs Espanjan aurinkorannikolta Pohjois-Koreaan ja edemmäs. Suomen oravakannan värityyppeihin kuuluvista punertavahäntäinen vaaleahko mäntyorava on yleisin, sitten on mustahäntäinen tumma kuusiorava ja ruskeahäntäinen orava sekä useita väriyhdistelmiä. Orava rakentaa 3-30 hehtaarin elinpiirilleen useita pallonmuotoisia nukkumapesiä, joissa se viettää suuren osan ajastaan, sillä orava on maamme ainoa aidosti päiväaktiivinen nisäkäs. Orava on moniavioinen ja sillä on yleensä kaksi pesuetta vuodessa. Emo imettää poikasia 5-6 viikkoa. Orava voi luonnossa elää 6-7 -vuotiaaksi, mutta yleensä vain 2-4 -vuotiaaksi.
    Kuvassa pulleamasuinen kantava/odottava mäntyoravaemo.

Keskustelutilastoja

  • Viestejä keskustelussa: 826
    Viimeisin viesti: 22.2.2017, 21:42

[ Käyntikorttilista ]
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy