ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Palveluoppaassa mukana
Silmälasistudio
Persoonallinen ja rohkeasti erilainen optikkoliike. Muotia ja muotoilua raikkaasti ja ammattitaidolla yhdistellen tarjoamme monipuolisen ja yksilöllisen kehysmalliston.

Sateenkaariystävällisten palveluiden opas

 
 Alkuun   Pikahaku ja/tai 

Sateenkaariyhteisöt ry:n ylläpitämässä sateenkaariystävällisten palveluiden oppaassa kohtaavat toisensa palveluntarjoaja, joka haluaa tavoittaa myös seksuaalivähemmistöihin kuuluvan asiakkaan ja asiakas, joka etsii palvelua, jonka tarjoajalle asiakkaan ei-heteroseksuaalinen suuntautuminen on luonteva asia.

Taatusti sateenkaarimyönteistä!

Moni lesbopariskunta jättää teettämättä keittiöremontin remonttifirmalla, koska ei halua kutsua kotiinsa remonttiporukkaa, jonka kantava keskusteluaihe on se, miten kaksi naista nukkuu samassa sängyssä. Moni homopariskunta nauttii kihlajaistensa kunniaksi illallisen mieluummin kotona kuin ravintolassa, koska ei halua ottaa riskiä tunnelman latistumisesta nenää "hinttareille" nyrpistelevän henkilökunnan tähden.

Oppaan ilmoittajat palvelevat taatusti ystävällisesti asiakkaan seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Kontaktipalvelut, erotiikkapalvelut ja erotiikkaliikkeet on rajattu pois hakemistosta. Sateenkaariyhteisöt ry pidättää oikeuden olla hyväksymättä ilmoittajaa oppaaseen.

Mitä 24 eurolla saa?

Ilmoittaja saa 24 euron vuosimaksulla toimialoittain ja alueittain luokiteltuun palveluoppaaseen yrityksensä tai yhteisönsä nimen, nettilinkin omalle kotisivulleen, 255 merkin mittaisen tekstimuotoisen kuvauksen palvelusta, yhteystietonsa ja 120 x 60 pikselin kokoisen logon. Lisäksi ilmoittaja saa 15 prosentin alennuksen ostaessaan muuta mainostilaa ranneliike.netistä tai lepakkolaakso.netistä.

Koska Sateenkaariyhteisöt ry on aatteellinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys, ei palvelulla pyritä rahastamaan. Koska yhdistyksen tehtävä on palvella seksuaalivähemmistöihin kuuluvia, pyritään palveluoppaasta tekemään mahdollisimman laaja ja monipuolinen. Siksi oppaassa näkymisen hinnasta ei ole tahdottu tehdä kynnyskysymystä pienellekään yritykselle tai yhteisölle. Vuosimaksulla katetaan ainoastaan palvelusta aiheutuvat kulut ja siten turvataan yhdistyksen toiminnan jatkuminen.

Palveluopas on osa seksuaalivähemmistöjen ranneliike.net- ja lepakkolaakso.net-verkkosivustoja. Ranneliike.net perustettiin syksyllä 2001, joten sillä on jo vakiintunut käyttäjäkunta. Sivustolla vieraillaan* päivittäin yli 2 000 kertaa ja kuukausittain noin 70 000 kertaa (päivittäin eri ihmisiä noin 1 800). Sen sisko lepakkolaakso.net aukesi syksyllä 2004, ja päivittäin sivuilla vieraillaan 1 000 kertaa ja kuukausittain 32 000 kertaa (päivittäin 800 eri ihmisiä).

*) Vierailulla tarkoitetaan sarjaa peräkkäisiä sivulatauksia, jotka yksittäinen käyttäjä (kävijä) on tehnyt tietyltä tietokoneelta. Käyttäjän paluu palveluun tulkitaan uudeksi vierailuksi, jos tämä tulee yli 30 minuutin kuluttua uudelleen sivustolle.

Haluatko mukaan oppaaseen?

Jos haluat yrityksesi tai edustamasi yhteisön palveluoppaaseen, tai Sinulla on kysyttävää oppaasta, ota yhteyttä Sateenkaariyhteisöt ry:n puheenjohtajaan joko sähköpostitse (puheenjohtajasateenkaariyhteisot.fi) tai tästä

 • Hinta näkyvyydelle oppaassa: 24 euroa / vuosi. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Kirjepostina lähetettävästä laskusta perimme 5 euron laskutuslisän. Yhteydenottosi yhteydessä voit jättää myös laskutustiedot, jolloin voimme lähettää laskun paluupostissa.
 • Näkyvyys sisältää:
  • yrityksen tai yhteisön nimi
  • logo (jpg tai gif, max. 120x60 pikseliä)
  • lyhyt esittelyteksti (korkeintaan 255 merkin pituinen)
  • nettilinkki kotisivulle
  • muita yhteystietoja (puhelin, käyntiosoite, postiosoite, sähköposti)
  Halutut tiedot voi lähettää yhteydenoton yhteydessä. Näkyvyyteen kuuluvan logon toimittamisesta tulee ohjeet laskun yhteydessä.
 • Oppaan haut tapahtuvat alueen ja toimialan perusteella. Alueeksi määritellään ilmoittajan toimipaikka tai toimipaikat. Toimialaksi voi valita normaalitapauksissa yhden kategorian. Uusia toimialoja lisätään oppaaseen tarpeen mukaan.
 • Aatteelliset yhdistykset, joiden tarkoituksena on toimia nimenomaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien puolesta, otetaan oppaaseen pyydettäessä veloituksetta.
 • Ilmoittautuminen oppaaseen tästä

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy