ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Palveluoppaassa mukana
Kauneus- ja terveysklinikka KAUNIIX
Riskitön vaihtoehto kauneuskirurgialle! Beautytek on ainutlaatuinen, tehokas menetelmä jonka avulla voi poistaa rasvakertymiä (esim. vatsanseudulta), ryppyjä, kohottaa rintoja ja hoitaa arpia. Tulokset ovat hämmästyttäviä ja nopeita. hoito täysin kivuton!

Keskustelu > Minne mennä, mitä tehdä? > Oulun baarielämä

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Hanna2 Vastaa1 / 1 
14.12.2009, 13:13 Kiinnostaisi kuulla kävijöiden kokemuksia uudesta Yöhuikasta. Luonnollisesti Becksu ei ole enää joka lauantai auki Huikan avauduttua. Mitenköhän Setan bileiden käy? Aiemminhan Setan bileissä oli aina ohjelmaa, mutta nykyään meno on ollut aika vaisua, siis ohjelmiston(kin) osalta.

Huikka on auki myös Setan bileiden aikana. Lienisi järkeenkäypää, jos se olisi ko. iltoina kiinni - tai vaikka aukeasi normaalia myöhemmin. Tosin tämä voisi aiheuttaa myös epätietoisuutta. Mietityttää kyllä, miten Setan bileille käy, jos vaihtoehtona on sisäänpääsymaksultaan roimasti halvempi illanviettopaikka kadun toisella puolella.

Yöhuikalle toivon hyvää reinkarnaatiota: pidetään paikka pystyssä! Ja jospa Setan jengi taas terästäytyisi noiden bileidensä kanssa. Eikä niitä ole aina välttämätöntä Becksussa pitää.. juhannusta odotellessa ;)
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy