ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Minne mennä, mitä tehdä? > Raumalla ystäviä?

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Petri @ Vastaa1 / 2 
31.08.2008, 13:59 Raumalle meikäläisen toi opiskelu. Nyt ihmetyttää, että eikö täällä todellakaan ole mitään alan toimintaa? Tapaamispaikkoja? Seksiseuraahan saa joka toisesta puistosta, mutta samanhenkisen ystäväseuran saaminen täällä tuntuu olevan vähintäänkin mahdotonta. Tuntuu omituiselta, että miltei 40tuhannen asukkaan kaupungissa olen ainut toisiin miehiin kallellaan oleva tapaus... Vai onko se yksinkertaisesti niin, että täällä ollaan niin syvällä kaapissa, ettei "paljastumisen"pelossa edes harkita samanhenkisten ystävien mahdollisuutta? Miten tälläinen kolmekymppinen äijän köriläs saa raumalta kavereita?
Ylös
Ane Vastaa2 / 2 
31.08.2008, 16:17 Raumaa taitaa vaivata se sama ongelma mikä Poria (missä minä vielä asun hetken) ja muita tämän kokoisia kaupunkeja vaivaa, eli ei yksinkertaisesti ole paikkoja missä tavata. Aivan varmasti Raumalla on sateenkaari kansaa, mutta ei se vaan ole helppoa heitä tavata kun ei tiedä mistä etsiä. Porissa sentään on Setan bileitä ja tapahtumia silloin tällöin joten hieman parempi täällä, mutta kyllä tänne mahtuisi joku baari tai ravintola joka on suunnattu vinoille ihmisille, edes epävirallinen sellainen. Mutta enpä usko että sellaista tulee.

Mutta, niin kauan kun ei asu Suomen "paremmissa" kaupungeissa niin sitä täytyy kärsiä, ja yrittää käyttää nettiä tai muita keinoja ihmisten löytämiseen. Joten, onnea. :)
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy