ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Palveluoppaassa mukana
Decoart sisustustaulut
Decoart on käsintehtyihin sisustustauluihin erikoistunut myymälä ja nettikauppa. Paljon kokoja, värejä ja aiheita, enimmäkseen abstraktia käyttötaidetta. Öljyväritöitä alkaen 60 e. Tervetuloa katsomaan sopivia vaihtoehtoja satojen taulujen valikoimasta!

Keskustelu > Minne mennä, mitä tehdä? > Lahti?

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Zukov Vastaa1 / 1 
12.08.2007, 17:42 On eräs pariskunta muuttamassa Lahden seudulle ja heitä kiinnostaa toi Lahden Koodin toiminta. Ovat käyneet Koodin sivuilla tsekkaamassa mutta heitä vähän pohdituttaa et minkä ikäistä jengiä niissä tapaamisissa ja muissa oikein pyörii. Siis et onko paikalla muita +30v kuin yksi tai kaksi? Enemmän miehiä vai naisia vai molempia suhtkoht tasapuolisesti? Eivät ole hirveitä dokailijoita tms. mut tutustuminen muihin sikäläisiin htbl-ihmisiin kiinnostais, kun kaverit jää toiseen kaupunkiin ja ois kiva tuntee ihmisiä uudesta paikastakin. Nyt siis saisitte mainostaa uusille tyypeille, ketkä ootte tapaamisissa käyneet. :)!
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy