ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Minne mennä, mitä tehdä? > Uutta yöelämää Tampereelle?

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
thez Vastaa1 / 22 
20.01.2007, 19:15
Viestiä on muokattu
Hiljaisen huhun perusteella kerrotakoon, että Tampereelle avataan 7.3. uusi gay-yökerho/baari (muoto ei taida vielä olla selvillä?) nimeltänsä Pink. Otavalankatu 9:ssä sijaitsevaan tilaan tulee 250 asiakaspaikkaa, ja omistajat koostuvat ravintola-alan ammattilaisista, joilla on jo entuudestaan ruokapaikkoja ja baareja Tampereella ja lähialueella. Aukioloajat keskittyvät tämänhetkisen tiedon mukaan loppuviikolle (ke-la).

Niin kauan kuin asiasta ei ole tarkempia tietoa, täytyy toivoa, että paikasta tulee varteenotettava ja pitkäikäinen - yöelämää harrastavan tamperelaisen homokansan keskuudessa kunnolliselle paikalle on varmasti ollut tarvetta jo parin viime vuoden ajan.
Ylös
Irokeesi Vastaa2 / 22 
21.01.2007, 03:30 Millähän tuollainen 250 paikkainen homoravintola vedetään ke-to täyteen tampereella, kun ei niitä saada täyteen täällä helsingissäkään.
Ylös
JohnnyFinland Vastaa3 / 22 
21.01.2007, 17:22 Kannattavuus ei kai välttämättä edellytä ravintolan "täyteen vetämistä", vaikka toki auttaa asiassa. :-) Hyvä vain, että piisaa yritteliäisyyttä.
Ylös
bilehile Vastaa4 / 22 
21.01.2007, 18:23 Tuohan kuulostaa hyvältä, enkä panisi pahakseni jos kopioisivat uuden hyvän konseptin eri puolille Suomea.

Vaihtoehdot lisäävät kokonaiskävijämääriä samalle kohderyhmälle tarkoitetuissa ravintoloissa. Eihän sitä monen kilometrin päästä tarvitse käydä katsomassa mallia, että kaikki ihmisiet evät mene samasta ovesta ravintolaan.

Menestystä liiketoimintaa uusille sekä aikaisemmille yrittäjille!

Turisti
Ylös
Kilttipoika Vastaa5 / 22 
23.01.2007, 10:58 Hienoa, jos joku lopulta uskaltautuu piristämään Tampereen homoelämää. Ainakin minun tuttavapiirissäni on puhuttu monta vuotta, että Tampereella mahtuisi jokin muukin paikka kuin Mixei, ja alustavia suunnitelmiakin on tehty. Pari vuottahan toimi Hospital, mutta se valitettavasti kaatui, ilmeisesti tamperelaiseen ahdasmielisyyteen.
Onnea vaan yritykselle! Ellei tämä sitten ole uutisankka...
Ylös
Maurice Vastaa6 / 22 
26.01.2007, 12:07 Minusta asian tekee mielenkiintoiseksi se että jo tässä vaiheessa "netti laulaa",
ja ollaan heti miettimässä ja viisastelemassa sekä "ruikuttamassa",
Tampere onkin ollut lähes aina vähän erikoinen alue josta saa lukea yleensä vain tälläisilta palstoilta ja negatiiviseen sävyyn kirjoitettuna,
mutta jos oikein pinnisstimällä pinnistelee ja ajattelee että suomi on vapaa maa
kaikki saa yrittää mitä lystää ja miten lystää,suodaan heille se mahdollisuus
mutta sen sanon että kyllä Tampereellakin mahdollisuuksia on vaikkakin se on
"kehityvä kylä keskellä mettää"
toimintaperiaateen tarvii vaan olla sellainen että ollaan aidosti mukana ja totetuetaan sitä
"suurena unelmana"eikä kuljeta laputsilmillä sekä tulpat korvissa.
mikään mikä liittyy "homo bisnekseen" ei ole raamatussa kirjoitettu, kaikki on mahdollista
ja mikään ei ole ikuista,mutta eihän tarvikkaan.
Mutta jo juorun kertoma nimi Pink kertoo hetromailman rajoittettuneisuudesta ja siitä että homot olisi vain Pink?Onnea kuitenkin matkaan.
Ylös
Antero Vastaa7 / 22 
04.02.2007, 16:07 Ei ole uutisankka: tänään oli Aamulehdessä ilmoitus, jolla haetaan Pink-ravintolaan henkilökuntaa ja esiintyjiä!
Ylös
thez Vastaa8 / 22 
03.03.2007, 04:21
Viestiä on muokattu
On varmasti ihan sallittua pohtia, riittääkö 250-paikkaiselle keitaalle asiakkaita tässä kaupungissa. Sitäkin aiheellisempaa lienee pohtia, riittääkö koko maakunnassa asiakkaita, kun kaikki tahot näyttävät ajoittavan teemailtansa tai bileensä samalle illalle. Paniikinomainen asiakkaiden kalastelu voi johtaa tilanteeseen, jossa kukaan ei ole tyytyväinen. Vähiten tyytyväisiä lienevät tyhjissä ravintoloissa kiertävät asiakkaat. Tyhjää homoravintolaa kun on jo Tampereella nähty tarpeeksi.

Eikö noita tapahtumia tosissaan voi jakaa siten, että jokaiselle lauantaille riittää menemistä jonnekin, sen sijaan että kaikki kolme osapuolta kilpailevat vähästä ihmismassasta yhtenä ja samana iltana. Lopputuloksena jokainen paikka kumisee tyhjyyttään. Ensi perjantaita odotellessa... katsotaan, kuinka taas käy.
Ylös
Marco Vastaa9 / 22 
04.03.2007, 21:14 TheZ kysyy ihan aiheellisesti, eikö tapahtumia voisi tosissaan jakaa eri päivien kesken - mutta; siinä on vähän sitten se vaara, että tapahtumia aletaan Helsingin tyylisesti puskemaan viikolle. Se on loppujen lopuksi varsin harva tavis, joka voi/pystyy tai edes haluaa viettää esimerkiksi keskiviikon tai torstain tupakansavuisessa, tunkkaisessa paikassa pitkälle yli keskiyön nähdäkseen esiintymisen - jonka showtime piti olla kello 22, mutta joka on taasen vaihteeksi venynyt puoli yhden nurkille. Seuraavana päivänä on sitten töitä, monella kokouksia tai muita palavereja ja usealla myös omien projektien ja työtehtävien kanssa kiirettä.

Ainakin minä olen monasti harmitellut, että ihan mielenkiintoinenkin show/vieras/esitys on mennyt ohi siksi, että tapahtuma on ollut keskiviikkona.
Ylös
marianna Vastaa10 / 22 
05.03.2007, 20:53 Tuota mäkin mietin, että riittääkö Tampereella kahdelle homobaarille asiakkaita, kun ei oikein tahdo riittää yhdellekään. Kun olen muutaman kerran käynyt Mixeissä tavallisena iltana, aika hiljaista on ollut. Siksi menenkin mieluummin silloin, kun on joku tapahtuma, esim. Leimarit tai GayTampereen bileet, koska silloin porukkaa on ollut selvästi enemmän liikkeellä.
Ylös
arkadas Vastaa11 / 22 
06.03.2007, 07:04 marianna kirjoitti: "Tuota mäkin mietin, että riittääkö Tampereella kahdelle homobaarille asiakkaita, kun ei oikein tahdo riittää yhdellekään."

Yksi näkökanta tuokin on. Helsingissä on useita homo- ja homoystävällisiä ravintoloita, jotka selkeästi poikkeavat toisistaan niin tyyliltään kuin "sisältötarjonnaltaan". Ravintoloiden musiikki- ja ohjelmatarjonta on suunnattu esimerkiksi tietyille ikäryhmille.

Niinpä ei voida yksiselitteisesti olettaa, että Tampereen yhdessä gayravintolassa kävisivät kaikki tamperelaishomot. Profiloituminen kapeaan asiakassegmenttiin kaventaa myös ravintolan tuottavuutta.
Ylös
Kilttipoika Vastaa12 / 22 
06.03.2007, 08:45 Taas palataan vanhaan totuuteen, joka minua aina on ihmetyttänyt. Minkä muun asiakaskunnassa on sekä teinejä että vaareja, herroja että duunareita, kuin homobaarin? Kuvittelisi, että Tampereellakin voisi asiakaskuntaa riittää eri tyylisille paikoille. Minä ainakin olen kyllästynyt Mixeihin ja perinteiseen homobaari-ideologiaan.
Ylös
AxuSaha Vastaa13 / 22 
06.03.2007, 14:40 Päällekkäisyyttä on 9.3, mutta ainakin vaihtoehtoja illanvieton suhteen ainakin nyt on. Tampereen Seta, joka järjestää Leimareita, joutuu tekemään tilavaraukset muutamaa kuukautta ennemmin. Kevään Leimareiden pitopaikat on varattu Yo-talolta jo syyskuussa 2006. Silloin ei ollut tietoa, että Filkkari-leimareiden aikaan 9.3 on samalla viikolla uuden yökerhon avajaiset. Seuraavat Leimarit ovat 25.5, joidenka päivämäärä myös varattiin yo-talolta viime vuoden syyskuussa.

Nyt on taas se aika, että syksyn Leimaripäivämäärät täytyy suunnitella eli joudumme n. puoli vuotta etukäteen tekemään varauksen Leimareiden pitopaikasta ja päivämäärästä.

Ehkä voisi ajatella tuota 9.3 olevaa bile-iltaa niin, että nyt on vaihtoehtoja eikä ole vain se yksi paikka mihin mennä bilettämään. Nyt voi bilettää illan aikana vaikkapa kolmessa paikassa, jos vain jaksaa.

Syksyllä 3.8.2007 Tampereen Seta järjestää jo perinteeksi muodostuneet naistebileet. Paikka on Klubi ja esiintyjäkin tulee.
Ylös
thez Vastaa14 / 22 
09.03.2007, 17:02
Viestiä on muokattu
Marcon huoli on sinänsä aiheellinen - ei tässä kaupungissa ainakaan ihmiset ole liikkeellä kuin hädin tuskin lauantaisin. Tosin noita tapahtumia (mm. leimarit) on sen verran harvakseltaan, että vaatii lähinnä epäilemääni kiusantekomielessä tehtyä hyvää suunnittelua - ennemmin kuin huonoa tuuria - että tapahtumat sattuvat juuri samalle päivälle.

No, Pink tuli eilen koettua ja näettyä. Erään asiakkaan kommenttia lainaten: kun paikkaa käy kerran katsomassa, tarvitsee tuskin hetkeäkään miettiä, missä alan paikassa haluaa iltansa viettää. Tyyliä löytyy ilman sortumista ylilyönteihin sekä sisustuksen että musiikin suhteen. Vanhana valonörttinä toivoisin, että DJ:t kiinnittäisivät huomiota nyt myös valo-ohjaukseen nyt kun koko tanssilattian katto on täynnä laitteistoa pienen kerrostaloyksiön hinnan arvosta. :)

Toivotaan että paikka on pitkäikäinen.
Ylös
Terhola Vastaa15 / 22 
11.03.2007, 11:51 Kävimme eilen Pinkissä.

Paikka on välitön ja ottaa heti varauksetta omakseen. Pöytiin tarjoillaan, musiikki vetää koko ajan lattialle ja tunnelma on vapautunut. Pinkissä on kunnon "homomeininki", joka haastaa monen helsinkiläispaikan jo kuihtuvan glamourin. Hauska nähdä miten kaikki homouteen liitetyt pintaliitokulttuurin kliseet saadaan iloisesti käännettyä persoonalliseksi omaleimaisuudeksi.

Tänne tullaan toistekin.
Ylös
Peetu78 Vastaa16 / 22 
11.03.2007, 14:31 Wau - pöytiintarjoilu. Onko Suomeen vihdoinkin saatu _palveleva_ ja viihtyisä homoravintola? :)
Ylös
Niina Vastaa17 / 22 
14.03.2007, 13:31 Minusta on hienoa että saadaan lisää homoravintoloita!!
Kävijöitäkin riittää kun jätätte ne heterokuppilat väliin ja marssitte homobaariin.
Ylös
mr.a Vastaa18 / 22 
14.03.2007, 18:17 Erittäin kivan näköinen mesta ainakin kuvien peruusteella!
Tuli jossain määrin outoja (mutta mukavia) flashbakkejä
Birdien alakerrasta...:)

Onnea ja Menestystä Pinkkiläisille-

yst. terv.

-mr.a
Ylös
Mahakas Vastaa19 / 22 
16.03.2007, 18:05 No nyt on Pink tullut nähtyä ja koettua.
Pari peili palloa kun saisi pois ja vähän myös enemmän komeita miesten kuvia seinille niin.. Varsinkin se nahkadivaani on mahtava. Kävin itse torstaina joten porukkaa oli todella vähän ja olisi kuvitellut että "häppärihinnat" mutta ehei juotava tuolla on mielestäni aavistuksen kallista. Tosin ei niin kallista kuin mitä Mixeissä pahimmillaan :D Suosittelen käymään, tilana suht´ kiva.. Musiikki tarjonta tosin on onneton!
Ylös
Osam Vastaa20 / 22 
18.03.2007, 10:32 Käytiin sit lauantaina kaks kertaa Pinkissä. Ensimmäisen ja viimeisen.
Kuka täällä kerto 250 paikkasesta paikasta? Hyvä jos on 100 asiakaspaikkaa ja järkkärit tunkee 150 tyyppiä sisään. Ilma siellä loppuu ja oleminen tossa läävässä on yhtä tuskaa. Ilmastointia siel ei oo lainkaan!!!

Ja hinnat on ihan pilvissä. Kuka maksaa 7 euroo sisäänpääsystä, kun tarjolla on deejii joka soittaa omaa musaansa eikä ota toiveita vastaan? Mun ja meidän muidenkin musiikkimaku on kyllä ihan toista kun ton deejiin. Se vois hiukka tutustua glbt-väestön musaan ja musamakuun, jos meinaa saada porukan pysyyn.

Tuntu et Sedun Birdie toteutuu nyt tampereella. Heterot kerää vaaleenpunasta rahaa vähät välittämättä asiakkaista. Toi 7 euroo sisäänpääsystä oli vasta alkua. Kun tilas juotavaa, niin luuli olevansa kyllä ihan jossain muualla kuin homobaarissa tampereella. Juotavien hinnat oli järjestään ihan pilvissä.

EI, mä ja meidän porukka ei ainakaan suostu tohon rahastukseen. Takas Mixeihin vitosen sisäänpääsyyn ja 2,90 euron häppärihintoihin. Kiitos et Mixei on olemassa.
Ylös
Peetu78 Vastaa21 / 22 
18.03.2007, 12:08 Pakko kysyä, että paljonko ne juomat sitten maksoivat jos kalliita olivat?
Ylös
endless Vastaa22 / 22 
18.03.2007, 18:31 eräille ei mikään riitä...ei ole ihme ettei tampereella glbt-kulttuuri kukoista kun ollaan heti teilaamassa kaikki uusi. täällä valittaminen tuskin auttaa, laita palautetta pinkin nettisivuille. asioihin voi vaikuttaa. olin minäkin pinkissä eilen enkä havainnut mitään valittamisen aihetta. jos tahtoo halpaa viinaa, alepub tarjoaa. eikä hintataso eroa millään lailla muista yökerhoista. ruikuttajat vois pitää mielessä että palvelu maksaa, ei liiketoiminta ole mitään hyväntekeväisyyttä. ennen kymmentä pääsee narikan hinnallla sisään.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy