ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Minne mennä, mitä tehdä? > Lahtelaiset hei!

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Zukov Vastaa1 / 2 
13.06.2006, 09:23 Olipas komia juttu Etlarissa kaupungin uudistuneesta sateenkaariaktiivielämästä! Nostan hattua ja toivotan menestystä aloittamallenne uudelle linjalle. Uskon, että ainakin nuoremmat uskaltautuu mukaan, eikä enää niin kovasti kavahda asian julkituloa. Joskus muutamia vuosia sitten mäkin liikuin Lahdessa toisinaan ja kävin Seta:n bileissäkin (ihan viimeisiä ilmeisesti) mutta ne oli jotenkin kuivahtaneet ja salamyhkäiset aina. Kuulin että osittain häiriköiden pelossa. Tunsin sieltä itsekin pari heteroa, vieläpä nuorta sellaista, jotka eivät voineet edes jutella tai katsoa silmiin samassa pöydässä olevaa homoa tai lesboa. Ihan kuin olisi joku tauti tarttunut välittömästi.

Mutta optimistisesti tulevaisuuteen uskoen - ehkäpä gaykansan rohkea avaus vähitellen muuttaa asenteita toiseen suuntaan. Uskon, että Lahdessa on myös valtaväestöönkin kuuluvia, joille asia ei ole kauhistus. Tsemiä teille sinne Lahteen - rohkea veto ja täsmälleen oikealla tiellä! Saatanpa joskus tulla poikkeamaankin, jos sopivasti kohdalle osun. :)!
Ylös
cheery Vastaa2 / 2 
19.06.2006, 12:10 Juttu oli todellakin hieno ja hyvää mainosta meille ;D

Tule ihmeessä joskus käymään jos pääset. Meitä on jo iso porukka ja koko ajan tulee lisää :D
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy