ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Minne mennä, mitä tehdä? > Uusi baari Kalliossa

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Irokeesi Vastaa1 / 11 
14.11.2012, 12:41 Pikkulinnut visersivät uudesta homo- tai ainakin homoystävällisestä baarista Kalliossa. Terassibaari, Porthaninkatu 9, sijaitsee toisessa kerroksessa Saiturinpörssin yläpuolella. Hieman jännitti tuonne baariin meno rakennustyömaan läpi lähes kaiteettomia portaita pitkin. Edellisen kerran, viisi vuotta sitten, vierailuni samaisessa osoitteessa päättyi ovelle. Silloinen baari oli ulkonäöltään niin kulahtanut, etten viitsinyt edes kynnyksen yli astua. Siksipä olikin positiivinen yllätys astua sisälle tähän uudistuneeseen baariin, joka oli kokenut uuden omistajan myötä täydellisen muodonmuutoksen. Jo ovessa oli sekä sateenkaari että karhulippu toivottamassa tervetulleeksi. Sisustus oli valoisa, raikas ja moderni. Viihtyisän tunnelman kruunasi tiskin takana hymyilevä iloinen nuori uusi omistaja. Tänne tulen varmasti eksymään useamminkin.

Oluen ystävänä ilahduin siitä, että baarin valikoimassa oli kohtuullinen valikoima erilaisia tuontioluita perusoluen lisäksi. Myös siiderivalikoimaa näytti oleva tarjolla. Viskivalikoima kostui ikävä kyllä lähes pelkästään amerikkalaisista ”viskeistä” – kertoneeko tämä jotain omistajan omista juomamieltymyksistä. Ehkä tuonne ajan kuluessa ilmestyy myös joitakin mallasviskejä meille oikeisiin viskeihin mieltyneille.

Kallion homopuheissa on jo jonkin aikaa lausuttu ääneen toivomus uudesta gaybaarista alueelle, mikä kielii kai lähinnä Fairyn ja Nallen hieman väsähtäneestä tunnelmasta ajoittain. Uusi Terassibaari vaikuttaisi olevan vastaus ainakin osan hiljaisiin toiveisiin.

Onnea ja menestystä toivotan uudelle yrittäjälle. Kaikesta kitisevän homolauman miellyttäminen ei ole kaikkein helpoin tehtävä.

Helsingissä alkaa olla jo aika monta homoravintolaa. Toivottavasti yhden uuden tulo markkinoille ei enteile uutista jonkun olemassa olevan poistumista markkinoilta lähitulevaisuudessa.
Ylös
Make Vastaa2 / 11 
14.11.2012, 19:18 Oli todella positiivisesti yllättävä tuttavuus. Aivan varmasti tulen käymään uudestaan. Nimensä mukaisesti paikalla olisi myös upea terassi, jota kuulemma ei tosin saa ottaa käyttöön, koska asukkaat kaihtavat meteliä (Porthaninkadulla??).

Taitaa olla meneillään jonkinlainen uusjako, kun Nalle Kalliossa ja Fenix keskustassa alkavat selvästi väsähtää, ja viereiset uudet yrittäjät Terassibaari ja Cavalier vetävät väkeä. Baarin pitämiseen ei enää riitä häppärikalja, suolapähkinät ja kyllästynyt ilme tiskillä. Hyvät tuotteet juomapuolella, hyvät baarisyötävät, kohtuulliset hinnat ja sujuva palvelu rulettaa. Samoin se että paikka toimii myös kahvilana, jos ei aina välitä alkoholista.

Terassibaari, tervetuloa skeneen :)
Ylös
mr.a Vastaa3 / 11 
15.11.2012, 11:46 Kuulostaa hyvältä!
Ylös
smo Vastaa4 / 11 
15.11.2012, 18:30 Sisällä ei vielä olla poikettu, mutta kadulta tihrustaen näyttää siltä, että voisi hyvinkin piipahtaa.
Ylös
valtsu_Kalliossa Vastaa5 / 11 
16.11.2012, 09:07 Hieno homma!
Asiakaspotentiaalia luulisi jo pelkästään Kalliossa riittävän yllin kyllin.
Ylös
Jakorasia Vastaa6 / 11 
17.11.2012, 19:55 Kävimme tänään katsomassa terassibaaria. Kiva paikka ja palvelu hyvä. Baarin löytäminen oli hiukan hankalaa kun siinä on vielä jokin työmaa ulkona käynnissä.
Ylös
Maurice Vastaa7 / 11 
19.11.2012, 16:50 Löytyypä sille jopa nettiosoite

terassibar.com
Ylös
JuhaniV Vastaa8 / 11 
20.11.2012, 18:54
Viestiä on muokattu
Terassibaari - julkinen olohuone Kalliossa

Mekin ehdimme piipahtamaan siellä tänään.
Ensivaikutelmana olohuonemaisen rento paikka. Avarat ikkunat tekevät lisää tilan tuntua. Sisustus on uutta ja tyylikästä. Baarin isäntä on iloisen tuntuinen ja seurallinen.

Aukioloaika jo klo 14 lähtien arkisin ja viikonloppuisi jo klo 12 on erityisesti minun mieleeni, kun en ole iltakukkuja. Baariin toiseen kerrokseen löysi helposti katutasolla olleen mainoksen opastamana.

Suosittelen ehdottomasti.
Ylös
Jukkis Vastaa9 / 11 
24.11.2012, 08:59
Viestiä on muokattu
Käytiin eilen testaamassa tämä uusi gay-baari.
Erittäin positiivinen yllätys ja siistiä porukkkaa. Viineissäkin löytyi hyviä hinta/laatusuhteita mm. Chilestä ja Argentiinasta. Kiva, että näitä paikkoja alkaa tulemaan ihan naapurustoon.
Ylös
smo Vastaa10 / 11 
28.12.2012, 00:47 No niin. Tuli vihdoin testattua. Käytiin muutamalla. Mukava, siisti paikka ja hauska näköala kadulle.
Ylös
Statisti Vastaa11 / 11 
10.01.2013, 18:39 Kävin minäkin yhdellä oluella työpäivän päätteeksi ennen Kansallisteatterin näytöksen alkua. On oikein kiva siisti pienehkö baari, jota aion käyttää jatkossakin vastaavissa työpaikalta kaupungin ytimeen siirtymisen tilanteissa. Normiviikonlopun kannalta Kallio baareineen on muuten kyllä espoolaisen näkökulmasta liian väärässä paikassa, kun ei osu reitille.

Ja tosiaan, on kiva istua baarijakkaralla ikkunaan päin ja katsella kadun vilinää samalla, kun siemailee juomaa.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy