ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Ikääntyminen ja suhteet

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
aapeli Vastaa1 / 2 
17.12.2014, 22:33 Olen 60 v ylittänyt homomies. Olen koko ikäni ollut kaapissa. Vihdoinkin uskallan hakea seuraa. Olenko vanha siihen? Mulla on tunnetta, hellyyttä ja rakkautta antaa. Haluaisin tehdä yhden miehen onnelliseksi, tai oikeastaan kaksi, myös itseni. Olen aina auttanut muita, jos joku on apua tarvinnut, olen aina hetivalmis. Vai onko tulevaisuuteni narussa tai pillereissä?
Ylös
SaintJudy Vastaa2 / 2 
21.12.2014, 11:21 Ensinnäkin, onnittelut ja tervetuloa! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ei rakkaus ja rakastamisen tunteet tunne rajoja, ikärajoja varsinkaan. Unohda narut ja pillerit.

Ehkäpä homomaailmaan, ja samalla muihin ihmisiin tutustuminen, kävisi vaikkapa jonkin yhteisöllisen toiminnan kautta. Mieti mikä sinua kiinnostaa ja katso onko sitä vastaavaa toimintaa vaikkapa Setalla. Setalla on muuten Yhdenvertainen vanhuus -projekti, jossa Suomen Karhut Fin-Bears ry on mukana. Fin-Bears jjärjestää tapaamisia.

www.fin-bears.org
seta.fi
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy