ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Miksi vain homomiehet harrastavat puskaseksiä?

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
JuhaniV Vastaa1 / 16 
14.12.2014, 10:58
Viestiä on muokattu
Silloin tällöin mieleeni on hetkeksi tullut kysymys siitä, mikseivät heteromiehet hiippaile puskissa seksin perässä, kuten jotkut homot? En ole ryhtynyt ajatuksella sen enempää päätäni vaivaamaan. Vastaus on todellisuudessa varsin yksinkertainen: koska puskissa ei ole heteromiestä kiinnostavaa tarjontaa.

Asia valkeni minulle kerralla lukiessani seksipakinoitsija Dan Savagen haastattelua tissilehti Playboyssa. Hän totesi:
- Heteromiehet tekisivät kaikkea sitä mitä homomiehet tekevät, jos heteromiehet vain voisivat. Mutta he eivät voi, koska naiset eivät sellaista halua. Jos kertoisin heteromiehille, että jossakin on puisto, jossa on paljon erilaisia naisia 18 ikävuodesta 80:een. Jotkut heistä ovat mielettömän halukkaita, jotkut keskinkertaisia halussaan. Kaikki he haluavat naida kanssasi. He eivät halua tietää nimeäsi, puhelinnumeroasi, eivätkä halua nähdä sinua ikinä sen jälkeen. Huomenna tuollainen puisto vilisisi heteromiehiä.

Eivät kaikki homomiehet piipahtele puistikoissa. Eivät myöskään kaikki heteromiehetkään toimisi niin, mutta monet, todella monet kuitenkin tekisivät niin.

Dan Savagen kommentti tuo mieleeni omakohtaisia kokemuksia vuosikymmenten takaa. Toimin "hurjassa" nuoruudessani hetken aikaa laivapoliisina matkustaja-aluksella Helsinki-Lyypekki reitillä. Tehtäväni oli valvoa järjestystä ja matkustajien turvallisuutta. Matka kesti sen verran pitkään, että kaikenlaista ehti tapahtua ja tietenkin viina virtasi jopa nykyistä runsaammin.

Joskus minulle ilmoitettiin häiriköinnistä hyttiosastolla. Kun menin tarkistamaan tilannetta, jonkin hytin oven edessä pörräsi miesjoukko. En tarkistanut, että oliko heillä jonotusnumerot käytössään, enkä tohtinut silmäilllä heidän housujensa etumuksia, mutta tilanteen tarkoitus oli täysin selvä. Keventämään siinä jonotettiin. Jotenkin huvittavaa oli se, että riitti kun ilmestyin lähistölle virkapuvussani. Porukka lähti oitis hiippailemaan poispäin nolon näköisinä ihan kuin häntä koipien välissä.

Dan Savagen mainio ja suorasukainen haastattelu Playboy-lehdessä
www.playboy.com
Ylös
TeemuAleksi Vastaa2 / 16 
18.12.2014, 00:13 Otsikon kysyykseen vastasitkin itse. Heterot eivät käy puskissa, koska naiset eivät halua. Erityisen siveellisiä se ei heteroista tee. Heterojen ongelmana on ihmiskauppa ja prostituutio, joka ei (aikuisten) homojen maailmassa rehota lainkaan samoissa mittasuhteissa. Näitä heteropalveluja ostavan miehen logiikalla syy on naisissa. Mitäs eivät anna, miesparoille ei jää muita vaihtoehtoja.
Ylös
JuhaniV Vastaa3 / 16 
18.12.2014, 10:19 Olen kuullut joskus muinoin kommentin homopiireissä, että miksi maksaa jostakin, mitä on saatavana ilmaiseksi. ;-)

Tämä on varmaan katkera tieto heteromiehille ja ilmeinen kateuden aihe julkikommenteista päätellen.
Ylös
SaintJudy Vastaa4 / 16 
18.12.2014, 12:14 Itseasiassa ei ole kovinkaan tavatonta, että heteroparit harrastavat puskaseksiä. Ei siis anonyymisti, ihan vaan "piristeenä" seksielämälle. Koffin puisto on yksi suosituimpia kesäisin
Iltalehden lukiat tosin kutsuvat puskaseksiä romanttisemmin "rakasteluksi ulkoilmassa"..

www.iltalehti.fi

Otasikkoa relevantimpi kysymys lienee miksi homot harrastavat puskaseksiä, kun tapaamis- ja kontaktipaikkoja löytyy niin ravintoloista kuin netistä? Käsittääkseni puskaseksin harrastaminen lisääntyi 2000-luvulle tultaessa. Osalle asiaan kuuluu siihen liittyvä jännitys ja "retroilu", mutta vieläkin löytyy niitä joille anonyymi seksi on ainoa tapa toteuttaa homoseksiä. Yksi syy lienee se että aids ei ole samanlainen pelote, toinen varmaankin miten väkivallan pelko on lientynyt. Muistan vielä 90-luvulla miten minua varoiteltiin kulkemasta tietyillä alueilla hakatuksi tulemisen riskin takia.En usko sitä, että pelkästään homomiehet sitä harrastaa.

Valdemar Melankon Puistohomot kirjassa oli kiinnosta seikka, miten homojen tapaamispaikat ovat vapautumisen myötä siirtyneet maantieteellisesti pois keskustasta.
Ylös
smo Vastaa5 / 16 
18.12.2014, 12:45 Joskus reilusti viime vuosituhannen puolella kävelin juhannuspäivän (tai mahdollisesti vapunpäivän) lämpimänä aamulla kuuden jälkeen Punavuoresta kohti Helsingin rautatieasemaa. Olin ollut yön töissä ja matkalla kotiin. Ruttopuistossa oli levitettynä viltti ja sen päällä nainen ja mies tekivät "sitä itseään". Puskaakaan ei ollut suojana. Että ei kai se ulkoilmatouhuilu kysy sen paremmin sukupuolta kuin seksuaalista suuntautuneisuuttakaan.
Ylös
Public eye Vastaa6 / 16 
18.12.2014, 13:01 Kynnys jättää hakeutumatta puskan suojaan lienee silti jonkin verran matalampi hetero- kuin homokumppanuksilla.
Ylös
Torontosta Vastaa7 / 16 
18.12.2014, 17:27 Katselin kesalla parvekkeella vastapaan talon parvekkeelle. Siella heteropari harrasti sexia. He ovat 24 kerroksessa,me 20ssa. Nakyi hyvin ja nainen imi miestaan lopuksi. Allottavaa.
Ylös
Olli Stålström Vastaa8 / 16 
19.12.2014, 08:47
Viestiä on muokattu
Minä olen tainnut olla uranuurtaja tässäkin asiassa. Olen lapsuuteni ja nuoruuteni kasvanut Helsingin Rööperissä. Sekä (silloinen) kansakouluni että oppikouluni sijaitsivat Ratakadulla ja eka korkeakouluni Hietalahdentorilla. Olin rippikouluun saakka vilkas, iloinen ja suosittu luokkatoverieni keskuudessa. Tämä johti siihen, että minut haluttiin mukaan Rööperin kellareissa ja Koffin puiston tornissa nuorten poikien välisiin niin sanottuihin kiellettyihin leikkeihin. Minulla on tosi iloisia ja hyviä muistoja siitä ajasta, 1950-luvulta. (Sitten tuli rippikoulu ja kirkon psykiatriset asiantuntijat, jotka pilasivat kaiken.)

Näistä ajoista olen tuottamassa nuoruuteni päiväkirjaa sen aikaisten rakkauskirjeitteni pohjalta.
Ylös
puppeliassi Vastaa9 / 16 
19.12.2014, 14:40
Viestiä on muokattu
Taitaa minun sukupolveni pitävän tuota meininkiä outona ja siellä vähän vanhempaa porukkaa käy kun aids kriisin aikaan oli pelkoja, jossain dokumentissa joku tunnettu homo sanoi että nuoret ei usko kuinka villiä oli joskus ennen aids kriisiä.

Tietenkin silloin suomessakin on ollut rikos ja sairausluokituksessakin niin vaikeaa löytää kuin random tyyppien kanssa seksiä. Nostalgisesti varmaan sitten jotkut käy vieläkin. Nykyään taitaa netin myötä tuo perinne kadota kun ei nuoremmat suomessa tuollaisesta innostu kun netistä saa valikoidummin ja turvallisemmin seuraa.

Jos pitäisi valita menenkö jonkun random tyypin kanssa sekstaamaan jonnekin puistoon vai maksanko seksistä tutun kanssa kotona niin mielummin maksan.

Edit minusta ihan ok jos joku oli mitä sukupuolta tahansa harrastaa seksiä ns julkisella paikalla ei ole minulta pois. Naureskelisin vain. Tosin kaikenlaista pornoa joskus katsonut niin ei ihan helposti järkyty.
Ylös
TeemuAleksi Vastaa10 / 16 
21.12.2014, 19:51 Mä käsitän puskaseksiksi nimenomaan anonyymiseksin, en sitä että pariskunta panee jossain muualla kuin kotonaan. Ensin mainittu on sitä jota homon on selkeästi helpompi saada ilmaiseksi kuin heteron. Jälkimmäisessä eivät erot uskoakseni juurikaan sukupuolitu tai seksuaalisuuntaudu.
Ylös
human Vastaa11 / 16 
24.12.2014, 15:01
Viestiä on muokattu
Eivätköhän nykyään(kin) anonyymiä puskaseksiä harrasta eniten biseksuaalit, eivätkä homot tai heterot; ne biseksuaalit, jotka eivät kyken muualla avoimesti liikkumaan, eivätkä "rakkaan" vaimonsa kotiin reilusti miestä kykene viemään. Ja onhan bissejä suhteessa enempikin, kuin homomiehiä.
Ylös
human Vastaa12 / 16 
24.12.2014, 15:04
Viestiä on muokattu
Toki monesti kirjoituksista, niiden sanavalinnoista, saa sen kuvan ettei biseksuaaleilla ole kunnon seksielämää ollenkaan,
koska jutuissa rakastelusta ja seksistä nauttivat lähinnä homot tai heterot. Voi toki niin ollakin ;P

Mutta annetaan nyt sentään bissejenkin olla olemassa, ihan bisseilemässä, eikä "maan niellä" heitä kikkeleitään myöten.

Onhan sitä homoseksiä, heteroseksiä - ja bisseseksiäkin.
Ylös
human Vastaa13 / 16 
25.12.2014, 15:24
Viestiä on muokattu
Pakko myöntää se että varsinkin kuusikot ovat hyvinkin miehisen symbolisia

picsit.fi

Jos metsään haluat mennä nyt,
sä takuulla yllätyt.
Jos metsään haluat mennä nyt,
näät sammalet myllätyt.
Kas, miesten miehet vekkulit
on nyt käyneet
suureen joukkiohon.
On päivä miestenmiesten
villin retken!

Vain hornit, iloiset miehet saa
noin retkellä temmeltää,
saa herkut kirpeät maiskuttaa
ja leikkiä jyystäjää.
Nyt nää ei muut kuin
metsien puut:
käy kuurupiiloon himokkaat suut.
On päivä miestenmiesten
villin retken!
Retket aikuisten miesten
niin karvakroppien
on hauskoja kerrassaan.
Miesten hippaa kurkkien
käy alta oksain
hiljaa katsomaan!
Hurjat homot teutaroi niin
että tanner soi;
on olo niin huoleton!
Vaan kello kuusi aviovaimot
vie bisset nukkumaan,
ja uupuneet kaappibisset on.

Jos metsään haluat
mennä nyt,
saat varoen tehdä sen.
On siellä kekkerit villityt ja
töminä ukkojen.
Kas, kaappibisset vekkulit on
nyt käyneet suureen
joukkiohon.
On päivä akkamiesten
villin retken!
Ylös
SaintJudy Vastaa14 / 16 
26.12.2014, 10:54 Ilmeisesti homojen syy on muuttunut bissejen syiksi? Bissejä syytetään ties mistä.Arvelisin kuitenkin että puskissa juoksevat ukkomiehet ovat pikemminkin kaapissa oman suuntautumisensa kanssa, oli se sitten mikä hyvänsä.

Toivon että arvoista Human ottaisi asaioista selvää eikä levittäisi bifobisia päätelmiään. Jos näin, voisi tarketaa että kyseessä onsubjektiivinen mielipide. Onhan tämä foorumi kuitenkin "homokansaa yhdistävä tekijä", joka käsittääkseni myös pitää sisällään muut seksuaalivähemmistöt.
Ylös
human Vastaa15 / 16 
26.12.2014, 16:07
Viestiä on muokattu
Miten niin muka bissejä syytetään. Itse puhut "homojen syystä" mutta sitten vikiset kun puhutaan bisseistä.

Ainakinhan minä muistutan heidänkin olemassaolostaan, kun se tuntuu niin monesti joiltain unohtuvan.

Homoista syntyy aivan vääriä mielikuvia, jos sorrutaan käsittämään myöskin bisset "homoina".
Kannattaa ehdottomasti, yhdenvertaisen moninaisuudenkin vuoksi käsitellä bissejä bisseinä.

Ja miksi ihmeessä viljellään vieläkin sitä harhakuvaa, että bisset olisivat muka heteroita tai että bisset olisivat muka homoja.
Kun he eivät kumpaakaan toki ole.

Jos joku mies naisen/ten kanssa on ja haluaa myös miehitä, niin ei hän hetero ole, eikä hän homo ole.
Annetaan bissejen olla ihan sitä itteään, eli bissejä, eikä lokeroida heitä muuksi, mitä he eivät ole.

Joten, BisseBusikoita, onhan niitä : )
Ylös
SaintJudy Vastaa16 / 16 
26.12.2014, 16:36 "Homojen syystä" eli "Bögenas fel" - ymmärrät kai ironian, joka tuon ilmaisuun sisältyy. Googlaa vaikkapa video, niin ehkä tuo aukenee.

Joo, pusikoista löytyy varmaan yhtä sun toista eri tarkoituksessa. Jos metsään haluaa mennä, on syytä varoa yleistyksiä. Kukaan ei varmaankaan ole "sortunut" käsittämään biseksuaaleja homoina, mutta biseksuaalisuuden käsitettä voisit itse tarkistaa. Biseksuaalisuudessa ei ole kyse vain seksistä, vaikka tietysti näitä omniseksuaaleja löytyy joka puskasta. Itseasiassa jos haluaa niputtaa jotain yhteen, tässä mielessä heterot ja homot ovat yhtä ehdottomia.

Ilmeisesti et ymmärrä miten joku voi rakastaa miehiä että naisia, tai yleisemmin miehiä tai naisia henkilöinä, yksilöinä, sukupuoli ei määritä tai rajoita rakkautta. Kuten olen varmaan aikaisemminkin sanonut, arvelisin että biseksuaalisuuden käsitettä on hämärtänyt juurikin kaappihomot ja suuntaumisensa kanssa kipuilevat, joille on helpompi myöntää olevansa biseksuaali. En kuitenkaan halua mennä määritelmiin sinänsä, vaan puuttua kunnioitukseen, joilla eri suuntautumisista keskustellaan. Omien ennakkoluulojen lietsominen ei auta ketään.

Ja kyllä, seksuaalivähemmistöihin niputetaan pääsääntöisesti homot, lesbot ja biseksuaalit. 'We're Here! We're Queer! Deal with it!
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy