ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Turun alueella uusia (harrastus)ryhmiä

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Ruben_K Vastaa1 / 1 
24.09.2014, 21:41 TuSetan Mitä sinulle kuuluu? -kyselyssä toivottiin uusia (harrastus)ryhmiä, joten perustamme niitä. Ensin pitää kuitenkin löytää ryhmille vetäjät. Vetäjiä olisi hyvä olla kaksikin, jotta yhdelle ei kerry liikaa vastuuta.

Ryhmät ovat tässä vaiheessa vasta teemoja: ryhmään saapuvat päättävät itse, millainen ryhmästä tulee – mitä ryhmässä tehdään, milloin ja miten usein ryhmä tapaa jne. TuSeta tarjoaa ryhmille taustatukea, mm. kokoontumispaikan (tilava ja viihtyisä olohuone), tiedotusapua ja tapaamiskahvit.

Perustettavat ryhmät ovat:
– Naisryhmä
– Miesryhmä
– Ulkoilu- ja liikuntaryhmä
– Kulttuuripiiri (esim. elokuvat, teatteri, taide, kirjat jne)
– Poliittisen vaikuttamisen ryhmä

Jos olet kiinnostunut jonkin ryhmän vetämisestä tai osallistumisesta, pistä meille sähköpostia: tusetatsto@gmail.com. Kerro nimesi, yhteystietosi, mistä ryhmästä/ryhmistä olet kiinnostunut ja jos haluaisit vetää ryhmää, milloin ja miten usein sinulle sopisi olla paikalla.

Lisäksi perustetaan käsityöryhmä, mutta sille on jo vetäjät, ja ensimmäiseksi tapaamiskerraksi on sovittu su 2.11. klo 16–19.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy