ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Lämminhenkinen tarina nuoresta homomiehestä. "Se vaan on niin".

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
JuhaniV Vastaa1 / 6 
14.03.2014, 22:24
Viestiä on muokattu
Lukusuositus: Sastamalan seurakuntalehti julkaisi tämän vuoden ensimmäisen lehden pääkirjoituksena mielenkiintoisen ja koskettavan tarinan. Se julkaistiin nyt vielä uudelleen ja löytyy alla olevan linkin kautta.

www.sastamalanseurakunta.fi

Alkuperäisen kirjoituksen on allekirjoittanut seurakunnan kirkkoherra. Hieno teko kirkkoherralta.
Ylös
Pete Vastaa2 / 6 
15.03.2014, 17:24 Lisää tällaisia kirkkoherroja, niin minäkin voisin EHKÄ harkita liittymistä kirkkoon.
En siksi, että uskoisin, vaan siksi, että maksamani kymmenykset menisivät ehkä hyvään työhön...
Ylös
Ossi Vastaa3 / 6 
15.03.2014, 21:18 Muistaakseni silloin Pyhän Olavin kirkon tuhopolton aikoihin ei homo- ja naispappeuskeskustelu ollut näin rauhallista. Silloin heitettiin lantaa puolilta toisin. Silloinen kirkkoherra sai myös osansa.Hiukan arveluttaa Paavilaisen asema evankelisella alueella, jonka tärkein linnoitus on Karkun Opisto.
Ylös
Yesman Vastaa4 / 6 
16.03.2014, 11:23 "Jotkut sanovat, että seksuaalisuus on valinta. Siinä tapauksessa pitäisi tykätä molemmista sukupuolista."

Olipas nokkela kontraus valinta-argumentille (maksimoisihan tuo valinta parittelu- ja pariutumistodennäköisyyden). Tosin, jos kaikki olisivat biseksuaaleja, niin kuinkahan todellisuudessa kävisi syntyvyydelle...
Ylös
arkadas Vastaa5 / 6 
16.03.2014, 15:26 Mainio teksti pappismieheltä - isänä hän vaikuttaa varsin nykyaikaiselta ja ymmärtäväiseltä. Voi kun vastaavanlaisia isiä olisi enemmän.
Kuitenkaan tapaus ei ole ainutlaatuinen, eli tuskin ainoa isä ja pappi, jonka poika on suuntautumiseltaan selkeästi homoseksuaalinen.
Isälle iso kiitos ymmärryksestä.

Tekstin perusteella en oleta, että isä alkaisi käännyttää poikaansa :P
Ylös
human Vastaa6 / 6 
21.03.2014, 18:17 Täällä kerrotaan (tai väitetään) että nais-pyhimys-pari olisi ollut aikanaan niin arvostettu että itse kirkkoisä Augustinus (joka muuten oli euroviisuvoittaja-Loreenin lailla luoteis-afrikkalaista berberiverta) varoitti uskonharrastajia kohtelemasta heitä raamatun mukaan.

jesusinlove.blogspot.fi

Sehän toki on tunnettua raamattu-uskomuksesta, etteivät sen määräykset ja uskomukset ihan aina "päde", jos sattuvat kolahtamaan uskonharrastajien omaan nilkkaan. raamattu-usko kun nyt sattuu olemaan niin juupas-eipäs uskomusta muutenkin.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy