ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Vika on aina muissa, ei koskaan minussa!

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
JuhaniV Vastaa1 / 3 
06.11.2013, 10:37 Keskustelin jokin aika sitten nuoren miehen kanssa, joka oli äärimmäisen katkera saamastaan oikeuden tuomiosta. Hän piti sitä täysin vääränä. Hän oli tunkeutunut yksityiskotiin parvekkeen kautta ja kantanut sieltä pois taulutelevision ja muutakin elektroniikkaa. Hän jäi kiinni ja joutuu korvaamaan kaiken, aina oikeudenkäyntikuluja myöten. Kysyin, että mikä tuomiossa oli väärin. Hän totesi sen olevan kokonaan asukkaiden vika, jotka olivat jättäneet parvekkeen oven auki. Olin niin yllättynyt, etten pystynyt kommentoimaan mitenkään.

Samankaltaiseen ajatteluun törmää tuon tuosta monissa yhteyksissä.
Ylös
puppeliassi Vastaa2 / 3 
06.11.2013, 19:35 ihmeellisiä ihmisiä. no kyllä puolalainen piispakin sanoo että lasten hyväksikäytöt on lasten oma vika, eikä viaton pappi voi mitään muuta kuin raiskata kun kuuro lapsi ei sano lopeta.

järjetöntä.
Ylös
Aingeal Vastaa3 / 3 
05.08.2014, 02:22 Eipä sitä tarvitse etsiä tällaisia "siis minähän olen oikeassa ja te muut olette aivan väärässä" -asennoitumista rikollisesta maailmasta. Sitä löytyy ihmissuhteista (kokemusta on), asiakaspalvelutilanteista (kokemusta on) ja monista muista tilanteista.

Eniten niissä ihmetyttää se raivo, millä nämä "oikeassa olevat" ovat valmiit puolustamaan omaa katsantokantaansa.

-A-
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy