ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Mies on shemalediggari... mitäs nyt..?

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Sirius Vastaa1 / 4 
14.09.2013, 11:51 Näin se on.
Neljän vuoden seurustelun ja 6kk yhdessäasumisen jälkeen asia selvisi; tietokoneella asuu toinen nainen. Tai siis mies. Tai siis... mikä??? Kuvia, seksitreffipalstaa, videoita, sitä rataa.

Vaihe yksi: konfrontaatio: en ole homo, en halua erota, tää on vaan niinkuin harrastus, vähän niinkuin postimerkkeily.
Mennään terapeutille. Älä jätä. Rakastan sinua. Saat seksiä varpilla enemmän. Enemmän ollen siis yli 3x/vuosi.

Vaihe kaksi: tässä mitään ongelmaa ole, mihinkään terapeutille todellakaan lähde avautumaan. Meillähän on kaikki hyvin.

Vaihe kolme: koneella asuu edelleen tuo hengetön kolmas pyörä. Todellisuus hiipii kovapäisemmänkin vaimokkeen tajuntaan: tämä ei ole ohimenevä ilmiö. Seksiä saatu viimeksi vaiheen yksi tasaannuttamispyörteissä puoli vuotta sitten.

Rakas mieheni: ihan sama vaikka tumputtaisit sammakoita katsellen jos minä osaltani saisin nauttia ihanasta, avoimesta, herkästä, rajusta, meidän kahden intiimiydestä. Nyt olisi se paljon kuulutettu parhaan seksuaalisuuden aika akalla alla, kroppa on ihan kohtuullisessa kuosissa, himoja ja avarakatseisuuttakin olisi. Vieraissa käynti ei ole minulle ratkaisu, eikä sinultakaan sille myötämielisyyttä herennyt.

Armolliset kanssaihmiset, auttakaa naista mäessä! Voiko shemale-fantasioijan seksielämään jotenkin osallistua.. mitä pitäisi tehdä, strap on lanteille ja pökkäämään..? Eroa hakemaan ja uutta putkeen?

En oikein jaksa muistaa miltä tuntuu olla miehen haluama, nähdä himo ja se ihana räjähtävä stondis, viettää aikaa ihokkain koska kumpikaan ei keksi mitään parempaa. Hikoilla, kokeilla, rakastella kunnes VTI meidät hetkeksi erottaa...

Argh.
Ylös
JuhaniV Vastaa2 / 4 
14.09.2013, 12:37
Viestiä on muokattu
Hei Sirius, mitäpä jos ottaisit yhteyttä joko Sexpoon, joka ilmoittaa olevansa seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntija.

www.sexpo.fi
Toimii numerossa 0800-90044 (maksuton)
ma klo 11-14, ti klo 16-18, to klo 18-20, la klo 14-16
Voit keskustella nimettömänä ammatti-ihmisen kanssa seksuaalisuudesta ja ihmissuhteista.

Toisena vaihtoehtonasi voisi olla Tuki- ja neuvontapalvelu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille
ranneliike.net
Ylös
kesäpoika Vastaa3 / 4 
14.09.2013, 15:05 Kaikki ihmiset fantasioivat, se ei välttämättä ole syy sille, ettei seksi käytännössä silti kiinnosta. Musta voisi olla fiksumpaa keskittyä oman seksialämän parantamiseen miettimättä sitä, että miehellä on kiinnostus shemale-asioihin. Jollei parisuhde ole parannettavissa, ei liene suurtakaan merkitystä sillä, johtuiko se shemaleista vai jostain teidän välisestä. Sitten se ei vain ole. Tuosta teidän välisestä itse lähtisin silti liikkeelle.

Jos sen kumppanin saisi puhumaan, hän on kykenevä kertomaan sulle millaisia muutoksia kaipaa. Strap-onia vai jotain ihan muuta. Syyllisyys ei takuulla saa kumppania halukkaammaksi, niinkuin teillä jo todettiinkin.
Ylös
Sirius Vastaa4 / 4 
15.09.2013, 20:59 Kiitos Kesäpoika!

Kaikessa kaaoksessa olit kuin rauhoittava tuulenpuuska. Annoit ajattelemisen aihetta ja uskon itse asiassa että olet aivan oikeassa. Kaikkinensa tilanteemme on aikas moniulotteinen, ongelmainenkin, mutta fantasiointi ei varmasti ole ongelmiemme kärjessä.

Nyt kun osaisi vielä purkaa ne lukot, joita torjunnat, epäsuhtaiset libidot ja muut ongelmat ovat kasanneet. Pitänee pyyhkiä pölyt naiseudesta ja etsiä se lomautettu seksuaalinen itsetuntokin jostain, ottaa askel takavasempaan ja silmäillä suhdetta etäämmältä, liekö se pelastettavissa tai pelastamisen arvoinen.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy