ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Ikämiehistä

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
poroporo39 @ Vastaa1 / 5 
16.07.2005, 15:16
Viestiä on muokattu
Hep! Kuulin vasta eilen että tällainenkin ranneliike- juttu on olemassa!
No, kysynpähän tämänkin keskustelusivun lukijoilta samaa, mitä olen kysynyt muualtakin. Eli kuinka nuorenpi mies (minä), voisi löytää ja tavata ikämiehiä,70+. Yleensä kaikki "fiksut" heti keksivät että vanhainkodeista tai hautausmaaltahan niitä löytyy!! Toiset taas alkavat muka säälimään ja moralisoimaan minua, kun olen niinkin epänormaali, että pidän vain ikämiehestä.
Mutta hei, ihan oikeesti. Osaisiko kukaan jeesata ko. kysymyksessä?
Asustelen täällä Kuopiossa, enkä tykkää käydä missään uimahalleissa miehiä metsästämässä, vaan haluaisin vakituisen kaverin.
Ylös
Hopeapaju Vastaa2 / 5 
17.07.2005, 10:50
Viestiä on muokattu
Kyllä vanhempia miehiä kohtaa ja tapaa mutta ei niin helposti kuin samastamuotista puserrettuja pornoteollisuudelle haiskahtavia mainstream gay tapauksia joiden kohtaamista ei tänäpäivänä oikein enää voi edes vältelläkkään kun ne kävelevät päin näköä kaikenkansan huvina kukkoilemassa missämilloinkin vastaan.
Valitettavasti sait edellisten vastausten kaltaisia vastauksia mistä on luettavissa niiden kirjoittajien kypsymättömyys ja kykenemättömyys hahmottaa elämässä muuta kuin ohut oman pienen elimensäpiiri.

Pienenkaupunkin ja paikkakunnan ongelmana on normaalin sosiaaliseen käyttäytymiseen kuuluvien tapaamispaikkojen olemattomuus tai niiden pienienkin järjestettyjen toimintojen suuntautuminen tuohon lähinnä "lasten mehuhetki"-toimintaan
Vanhemmmat miehet joita kaipailet poroporo39 @ ovat kuitenkin eläneet ajanjakson aikuisuudessaan jota on leimannut monet sellaiset asenteet, lainsäädökset ja sairausluokitukset jonka takia ei monikaan aikuisenmiehen kirjoissa ja kansissa oleva kovin luontevasti ja avoimesti osaa/halua tänäpäivänä hakea mieleistään aikuistamies seuraa.

Avoiminmielin liikkuessa kohtaa mukavia fiksuja miehiä missä ja milloin vain jopa nistä vierastamistasi paikoista. Kokeile joskus perinteisempiä seuranhaku muotoja joita esimerkiksi maakuntalehdissä yhteisesti julkaistut henkilökohtaista ilmoitukset edustavat. Moni vanhempi herrasmies seuraa niitä painettujailmoituksia koska ne ovat tuttuja ennestään. Samat ilmoituksethan osittain julkaistaan myös netissä lehtien verkkoversioissa mutta tietokoneen käyttäminen ja sen luomat mahdollisuudet ovat tuossa 65+ ikäryhmässä jo vähäisempi käyttäjäryhmänään joten mahdollisuus löytää ketään jolla on elämänkokemusta, arvoja ja iän mukanaan tuomaa charmia älykkyden ohella matkassa mukana kauniin kehon myötä vähenee olennaisesti pelkkää nettiä selaamalla.

Ehkäpä kirjeenvaihtoilmoitukseen vastaaminen ja ystävyyden kasvaminen sen luoman verkaisuuden sekä etanapostin myötä antaa paremmankin mahdollisuuden rakentaa laadukas ja hyvä ihmissuhde toisin kuin monet nykypäivän tässä-ja-nyt välineet. Kokeile, voit rakastua Suomalaiseen mieheen.
Ylös
Poroporo39 Vastaa3 / 5 
17.07.2005, 14:03
Viestiä on muokattu
Kiitoksia Hopeapaju asiallisesta vastauksestasi.
Kyllä olen aikoinani, v.-84, laittanut lehteen ilmoituksen, johon vastasi tuolloin 64v. mies. Itse olin juuri täyttänyt 20v., joten ikäeroa oli 44 vuotta. Sain juuri mitä etsinkin, ja olimme yhdessä viime syksyyn, jolloin pitkäaikainen sairaus vei hänet. Olen kokeillut joitakin lehtien ilmoituspalstoja, mutta huonolla menestyksellä. Aina vastaajat ovat olleet "alaikäisiä", ja olleet sitä mieltä, että jos kerran vanhempi mies kelpaa, niin totta kait myös nuorempi! Mutta eihän se noin ole.
Ylös
Åboy Vastaa4 / 5 
17.07.2005, 14:54
Viestiä on muokattu
Sellainen huomatus Kalliille Kukalle, että sinulla taitaa olla hieman vanhentunutta tietoa käytössäsi. Paviaani nääs ei ole koskaan ollutkaan homobaari. Samalla paikalla oli tosin muutama vuosi sitten baari/clubi nimeltä "Jack's & Mike's", joka oli homopaikka. Sen verran heteroidenkin suosiossa oli, että omistajat päättivät pistää pillit pussiin ja perustaa aivan uuden, pelkästään homo- ja bi-miehille suunnatun paikan.

Paviaani, jonka riekkuvaa asiakaskuntaa niin paheksuit, on näinä päivinä itse asiassa ihan tavallinen hetero-karaoke-räkälä, johon tavalliset heteropunaniskat ym. suvaitsemattomat juntit menevät laulamaan nakukaraokea ja vetämään perseet olalle. Joskus on ikävä kyllä tullut mentyä katsomaan menoa ko. lafkassa ja voin vakuuttaa: ette te heterot ole keskimäärin näköjään yhtään sen parempitapaisia tai fiksumpia kuin homotkaan.
Ylös
esaka Vastaa5 / 5 
15.09.2014, 00:49 Upea avarakatseinen kirjoitus !!!
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy