ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Hyvinvointi & terveys > Tippuri - kokemuksia

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Kysyvä Vastaa1 / 4 
24.07.2016, 06:49 Moi,
Eli oon ymmärtänyt, että tippuri on melko yleinen homopiireissä, näin kertoi lääkäriki. Tuli harrastettua suojaamatonta seksiä yhden tutun pojan kans, kenen kans ollaa nähty melko säännöllisesti enemmän ja vähemmän seksin merkeissä. Ollaan toki katottu leffaa, juteltu yms ja on tullu jäätyä yöksiki, mut aina se seksi on ollu pääasia :D Nyt hän ollu pari kk reissussa briteissä ja sain häneltä tippurin. Pöpö on nyt hoidettu, mutta erektiot ovat kivuliaita ja terskan alapuolella tuntuu kovana kipee kohta? Kokemuksia muilta keille ollu tippuri, miten kauan meni toipua ja oliko mitään jälkeenpäin :) Kiitos :)
Ylös
Jukka Vastaa2 / 4 
02.08.2016, 13:51 Kauanko hoidosta on aikaa? En ole lääkäri, mutta käsittääkseni tippurin hoidon jälkeen pitäisi olo olla normaali aika nopeasti, parissa-kolmessa päivässä.

Toivottavasti asia on jo kunnossa. Mutta jos olo alapäässä on edelleen ikävä, niin kannattaisi varmaan käydä uudelleen lääkärillä ja tarkistaa mistä on kyse: tehosiko hoito tippuriin (siitä kun on maailmalla myös hankalasti hoidettavia kantoja), oliko tippurin lisäksi ehkä jokin muu tartunta vai tuliko hoidon sivuvaikutuksena vaikkapa hiivatulehdus.
Ylös
Yesman Vastaa3 / 4 
03.08.2016, 21:03 www.terveyskirjasto.fi

Kondomi suojaa tippuritartunnalta sekä itseä että kumppania, laajemmin ottaen sen käyttö estää Neisseria Gonorrhoea-bakteerin leviämistä populaatiossa.

Antibioottiresistenssit ovat yleisiä.
Ylös
human Vastaa4 / 4 
03.08.2016, 22:55
Viestiä on muokattu
henk. koht. kokemusta ei tuostakaan ole, mutta eihän noissa tietenkään kannata jäädä pähkimään sosiaaliseen mediaan, vaan mennä lääkärille.
Kumitta voi tulla kummajaisia ...

Näyttäisi THL:n tilastoissa 1995 lähtien olevan 200-300 tippuritartuntaa (gonorrhea) vuosittain ja varmaan määrällisesti kaikkein eniten hetero- tai biseksuaali-harrastuspiireissä.

sampo.thl.fi

Uutisethan tuosta kertovat että erityisesti Japanissa, mutta muuallakinpäin on liikkeellä antibioottiresisternssiä tippuria. HS:ssä oli äskettäin uutisen että Suomessa ei kuulemma vielä hankalimpia antibioottiresistenttejä tippuri-tartuntoja ole ollut, mutta kertahan se ensimmäinenkin kun turistimatkoilta tms joku tuollaisenkin hankkii, etenkin jos menee esim. uskomaan SeksiPertin mainostukseen että ne lääkitys-hiv-possarit ei muka tarvitse kumin käyttöä.

Eikä varmaan maailmallakaan tarvitse käydä, kun turisteja käy täälläkin ja vuosia on jo näyttänyt siltä että jotkit sutenööriringit pyörittävät maailman prostituoituja täälläkin ihan säännöllisesti. Niissä näyttää olevan ihan bb-seksiäkin tarjoavia, joten monikohan mahtaa siihen erehtyä kyseisten asiakaskunnissa, etenkin vaimoltaan salaa.

kuppatartuntojen (syphilis) määrä näyttää pysyneen vuodesta toiseen sekin aika samanmääräisenä

sampo.thl.fi

Kuen myös klamydiakin jyllää samoissa isohkoissa lukemissaan

sampo.thl.fi

HIV-diagnooseja on parisen sataa vuosittain
sampo.thl.fi
joista parillakymmenellä diagnoosi tehdään myöhään, vasta jo AIDS-vaiheeseen ehdittyään
sampo.thl.fi

Muut THL:n tilastothan ovat täällä www.thl.fi
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy