ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Trendit & ulkonäkö > Karhut Keskisuomalaisessa

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
smo Vastaa1 / 2 
27.11.2016, 11:31 Keskisuomalainen esittelee verkkosivuillaan homojen karhu-alakulttuuria ( www.ksml.fi ) otsikolla Karhuhomot kertovat tyylistään: "Oleellista on se, mitä on kulmakarvojen alapuolella". Haastateltuina ovat Antti Eho, Paavo Pyykkönen, Kristoffer Ignatius ja Mikko Rantonen.

Jutussa on esillä homomiehiin liitetyt [oma huomio: siloisuutta korostavat] ulkonäköodotukset. Sitä laajentaa USA:sta peräisin oleva karhukulttuuri, ja jutun mukaan siihen ei kuulu "ikärasismi eikä arvosteleva mittailu päästä varpaisiin".
Ylös
SaintJudy Vastaa2 / 2 
27.11.2016, 15:19
Viestiä on muokattu
"Karhukulttuuriin ei kuulu ikärasismi eikä arvosteleva mittailu päästä varpaisiin."

Itseasiassa karhukulttuurin raamit ovat vielä tarkemmat, vaikka yleinen harhaluulo esittää toista. "Vapauessaan" vartalokeskeiseisistä homosterotypioista karhukulttuuri on luonut omat sterotyyppinsä ja ihanteensa.

"Oleellista on se, mitä on kulmakarvojen alapuolella"

Tämä kai kiteyttää edellisen; oleellisempaa on, mitä on korvien välissä.

***Duunarilook kulttuuriväellä on aika huvittava drag, kokkarihomoille fetissinä aika hupaisa myös.
Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun maailmanhistoriassa keski-ikäinen, kalju, parrakas hyvin toimeentuleva miesesitetään vähemmistönä...?
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy