ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Yhteiskunta & politiikka > Pitäisikö Sinisiä avittaa saamaan riittävä määrä kannattajakortteja?

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
JuhaniV Vastaa1 / 5 
18.09.2017, 12:41 Maikkarin uutisessa Simon Elo kertoo heiltä puuttuvan vielä noin tuhat kannattajakorttia voidakseen rekisteröityä puolueeksi. Tavoiteaikataulusta on myös jääty.

Mitäpäs jos ihan vain kiusaksi persuille/Halla-aholle, hankittaisiin kasaan ne puuttuvat tuhat korttia? Eikös se vanha sananlaskukin sellaiseen kannusta: "Auta miestä mäessä, älä mäen alla"?

Kuka tietää, millaisia velvoitteita kannattajaksi liittyminen aiheuttaa?
Ylös
smo Vastaa2 / 5 
18.09.2017, 13:51 Kannattajakortin täyttäminen ei sido mihinkään. Se on vain tuen osoitus puolueen perustamiselle.

Kiusa se on pienikin kiusa, etenkin kun se kohdistuu tiettyyn kohtaan poliittista kartaa, mutta... siitä huolimatta minun nimeni ei kuulu tuon suunnan nautinta-alueeseen.
Ylös
Public eye Vastaa3 / 5 
18.09.2017, 14:36 En ole ikinä luottanut tuohon porukkaan (entisiin sen paremmin kuin nykyisiinkään persuihin), joten saavat minun puolestani mennä historian roskatynnyriin. Kenenkään heistä vallassaoloa en aio avittaa edes jonkun muun kiusaksi.
Ylös
JuhaniV Vastaa4 / 5 
18.09.2017, 20:31 Mutta jospa ehdottamani toimenpide toimisikin kummankin porukan lopullisen sammumisen puolesta?

Jo kauan sitten manan majoille mennyt isäni äänesti kerran kommunisteja jostakin syystä. En koskaan ymmärtänyt todellista syytä, mutta jostakin kampeamisesta siinä taisi olla kysymys. Tuota tekoaan hän häpesi lopun ikäänsä. Sitten hän meni äänestämään SMP:tä. Sitä hänen käytöstään minä en koskaan ymmärtänyt.

Kannattajakortti siis vain tuen osoitus puolueen perustamiseksi, eikä varsinaisen äänen antaminen. Pitää vielä harkita tuota asiaa. En näe, että se olisi mitenkään minulta pois, koska äänestän aivan toista puoluetta.
Ylös
human Vastaa5 / 5 
18.09.2017, 21:00 Tuskinpa Suomen Edusutna kahta persu-puoluetta kaipaa, sillä nythän siellä on tilanne että sitä populismi-soopaa harrastavat sekä hallituksessa että oppositiossa, kun aiemmin sitä oli vain jommassa kummassa.

Ja eihän kummallakaan noista edes ole yhtään ketään avoimesti hlbt-mukavaa kansanedustajaakaan.

Parempi ajatus ehkä olisi (ellei ole lainvastaista) tekaista sinne kannattajakortteja, jotka putoaisivat sitten tarkistuksessa pois ja vaadittavaa kannattajamäärää puoluerekisteröintiin ei tulisikaan - eli pari-persu-puolusuhteen rekisteröinti ei onnistuisikaan ; )
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy