ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Palveluoppaassa mukana
Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ry
Valtak. vihreä nuorisojärjestö. Vihreys on ympäristön suojelemista, mutta yhtälailla demokratian, ihmisoikeuksien ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ajamista. ViNOssa toimii seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksiin keskittyvä sateenkaariverkosto.

Keskustelu > Yhteiskunta & politiikka > Vihreät ja feminismi

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Kolmoisritti Vastaa1 / 1 
18.06.2017, 15:57
Viestiä on muokattu
Vihreä puoluejohto "paukuttaa" näkyvästi tästä feminismistä. Puolueen johtomiehet sanovat olevansa feministejä. Tässä on otettu mallia Ruotsista.

Se on tällainen äänten kalastusmenetelmä.

Naisten asema skandinavian maissa on erittäin hyvä. Seksuaalisten vähemmistöjen asema taas erittäin huono. Seksuaalisten vähemmistöjen sosiaaliseen asemaan ei tule parannuksia, koska feminismin avulla halutaan taas tässä naisille valtapaikkoja ja sen kautta lisää valtion rahaa naisjärjestöille.

Tässä tuetaan tätä naisvaltaa yhteiskunnassa. Sen kautta kanavoidaan tulevaisuudessa lisää rahaa naisille.

Minusta tässä on tällaista valehtelemista.

Ikinä ei puhuta valtioiden homofobisista rakenteista eikä niitä haluta koskaan purkaa vrt maahanmuutto, missä homoseksuaaleja ei haluta turvapaikanhakijoiksi.

Myös vihreät puolueena haluaa unohtaa seksuaaliset vähemmistöt ja rakentaa heteronormatiivisia sekä homofobisia yhteiskunnallisia rakenteita, missä seksuaalisilla vähemmistöillä ei ole osuutta hyvinvointiin ja hyvinvointivaje jatkuu: rahat ja tuet menevät edelleen heteroille.

Älkää äänestäkö heitä.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy