ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Yhteiskunta ja politiikka > Tasa-arvosta

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Puheenvuorot siirretty Homo-ongelmaiset opettajat? -keskustelusta.
Kolmoisritti Vastaa1 / 7 
14.01.2017, 18:18
Viestiä on muokattu
Nyt on menty siihen että nuorempi sukupolvi ei halua "määritellä itseään" HLBTIQ asteikoilla, mutta minusta se on vaan typerä keino välttää konfliktit tyylliin en ole mitään ja olen kaikkea kuin saippua mistä ei saa otetta. Ihminen on sitä mitä hän viimekädessä tekee. Kun määrittelee itsensä vaikka homoksi niin samalla sekunnilla valtaenemmistö rajoittaa ja eristää. Tämä on jutun juoni. Pistetään marginaaliin ja sitten saa luvan perästä mobata, koska on ei-hetero. Minä olen etenkin ärsyyntynyt koska ei vaadita enempää yhteiskunnalta vaan tyydytään olemaan "vähemmän" ja saamaan vähemmän. Vittu tältä valtaenemmistön valtiolliiselle kusetukselle tulisi vaatia loppua. Pitää saada rahaa! Me ei saada rahaa mistään yhtään mihinkään! Ja TÄTÄ tukevat nämä kaapissa paskantajat. Painukoot vittu Etelä- Venäjälle.
Heterot tekevät tämän hetero-otsikkonsa alla mitä heitä huvittaa, kunhan on joku pentu jossakin jota näyttää. Tätä lapsella ratsastamistahan myös homot tekee. Lapsi on heteronormatiivisuuden ydin juttu. Lapsen avulla saa mm. rahaa ja hyväksyntää: on kunnon kansalainen ( saihan se väännettyä pennun itselleen ). Kuitenkin alkaa olla niin että sinkkujen määrä kasvaa koko ajan. Homomiehen asema on huono. Lesbot hyötyvät näistä heteronaisten tasa-arvopyrkimyksistä. Mutta kun alkaa tämä naisten valta ( kvinnomakt) jylläämään, niin siinä poljetaan nimenomaan miehiä. Nythän on alettu vaatimaan lakimuutoksia, jotta saataisiin naisia valta-paikoille esim. Ruotsissa. Se on väärin. Miesten pitää vetää yhtä köyttä enemmän mitä tehdään ja alkaa ajamaan omia asioita. Minä en enää kannata naisten tasa-arvoa, koska olen nähnyt mitä siitä seuraa. Viimekädessä sinkku homo jää jonon hännille aivan kaikessa. Naisten tasa-arvopyrkimyksiin pitää pistää kiilaa- ja nopeasti. Se ei hyödytä seksuaalisia vähemmistöjä. Naiset ovat suu auki joka paikassa. Kuuluu vain naisten ääni. Homon ääni ei kuulu missään. Se tukahdutetaan.
Ylös
Kolmoisritti Vastaa2 / 7 
14.01.2017, 19:19
Viestiä on muokattu
Naisten tasa-arvo on minusta aivan eri asia kuin seksuaalisten vähemmistöjen ihmisoikeudet. Minusta niitä ei saa rinnastaa missään yhteyksissä tai väittää että naisten tasa-arvo edistäisi seksuaalisten vähemmistöjen oikeuksia, jos sellaiseen uskoo, pettää minusta itseään ja jää nuolemaan näppejään. heteronaiset ovat petollisia. He uskottelevat kaikenlaista etukäteen saadakseen näitä valta-asemia. Sitten kun tulee valituksi, on teot toiset: millään ei ole sen jälkeen väliä, kun sai mitä halusi. Valehdella saa. Tyhmät uskoo. Halonenhan pääsi näillä kissakuvillaan pressaksi, mutta hän antoi piut paut naisten tasa-arvolle: hänen aikanaan ei tapahtunut yhtikäs mitään. Se on vaan näin. Varmaan siellä presidentin linnassa pyöritti persettään yks sun toinen, mutta sillä ei ole käytännön kanssa mitään tekemistä. Miksi ei tapahtunut mitään? Siksi koska hän teki virkaansa kuuluvia tehtäviä- ja tässä jymäytetään monia! Jos valitaan johonkin virkaan, niin ensi kädessä tekee siihen kuuluvat tehtävänsä. Sama asia, jos kansanedustajaehdokas lupailee sitä sun tätä, mutta parlamentaarisessa demokratiassa kaikki menevät valtasuhteiden kautta. Enemmistö päättää. Siinä yksi kansanedustaja pistetään ruotuun hyvin nopeasti, koska heillä on nämä puoluejohtajansa: pomot. Vai mitä?
Ylös
Kolmoisritti Vastaa3 / 7 
15.01.2017, 16:02
Viestiä on muokattu
Toinen asia, joka on vaikea on tämä maahanmuutto, koska esimerkiksi Isossa-Britanniassa on miljoonia muslimeja, jotka katsovat että ei voi olla gay ja muslimi. Sitten on taas nämä jamaikalaiset maahanmuuttajat, joiden mielestä homosekuaalisuus on valkoisen miehen sairaus. Minkälaista väestöä tulee ja millaisilla asenteilla? Mitä se vaikuttaa pitkällä tähtäimellä seksuaalisten vähemmistöjen asemaan. Mihin raha ( sosiaalituet) kanavoituu ja kenelle? Mitkä arvot ovat tärkeitä? Vaikeita asioita, mutta olemmeko me ryhmänä jäämässä jalkoihin, kun vasta nyt puhutaan ulostulosta vaikkapa urheilussa ? Oleellista tässä on, että voi keskustella suoraan ja rehellisesti seksuaalisten vähemmistöjen asemasta ja sen muuttumisesta, jos se muuttuu( huononee tai paranee).
Monikulttuurisuus ei tarkoita samaa kuin heteronormatiivisuus. Nyt on menossa valtava konservatiivisuuden aalto, jossa tietoisesti halutaan vaikuttaa yhteiskuntiin mm.lainsäädännöllä. USA:ssa on jo afro-amerikkalainen väestönosa marssinut mm. homojenkin puolesta. Tämä on merkittävä asia. Ensimmäistä kertaa afroamerikkalaiset aktivistit tunnustavat homojen oikeudet ( ts että "me marssitaan myös muitten vähemmistöjen puolesta" ).
Ylös
human Vastaa4 / 7 
15.01.2017, 21:14
Viestiä on muokattu
Tulihan siellä lopussa ihan asiaakin.

Eli parasta on kaikki yhdenkin puolesta.

Muslimi- ja jamaicalaismiesten osalta on toki kimuranttia se että niillä on tosi komeat silmät yleensä, ne ovat mukavia ja seurallisia ja ne ovat melkeinpä parhaita suutelemaan, hymyilemään ja niillä on parhaat perseet ja munat ja rakastelutaidot - se on kiusallinen yhdistelmä, etenkin jos ne ovat homofobisia.

Naiset eivät ole kyllä mitenkään ottamassa ylivaltaa, vaikka toki joitain miehiä riepoo se jos naiset ovat samalla viivalla tai vähän parempiakin - patriarkaalisuuteen on niin pitkään sentään aivopesty, että joillekin se on pinttynyt liki geeneihin.

Toki naisilta vaaditaan niin hirmu paljon. Tarja Halonenkin teki hlbt-ihmisten eteen töitä jo 1980-luvulla, mutta sitten vaikka kokoomus tms oli päähallituspuolueena Halosen pressakautena, niin Halosen olisi pitänyt silloinkin pressaoikeuksillaan tehdä liki kaikki - mihin sen kummempaan miespressa, Niinistökään ei ole sittemmin kyennyt.

Jotkut naisethan jopa käyvät armeijan, hoitavat raskauden, lapset, käyvät töissä, hoitavat kodin, ryyppäävätkin välillä ja tekevät liki kaiken mahdollisen, mutta joittenkin miesten mielestä naiset ovat silti "katalia". Ja etenkin vaikka eduskunnassakin on miesenemmistö sorvaamassa lakeja ja tekemässä poliittisia päätöksiä ja vaikka yritystenkin johtopaikat miehet ovat haalineet.

Kohtahan sitä on tosin kuulemma alettava miettiämään robottien yhdenvertaisuutta, jotta niistä ei tule kans pahaksikäytön kohteita, etenkin seksuaalisesti - tai jopa vain orjatyövoimaa. Koska miehet ovat niin ahneita, jopa uskoen olevansa jumalia, yhä.
Ylös
Kolmoisritti Vastaa5 / 7 
15.01.2017, 22:07
Viestiä on muokattu
Tai sitten on niin, että keskustellaan ns. utopioista, joihin kukaan ei todella usko. Kaapissa olevat eivät usko, että avoimesti homo voisi elää täyttä elämää ja siksi pysyvät kaapissaan. Kuka saa elää täyttä ja rikasta elämää? Onko se riistetty hlbtqi-väeltä, joka on sysätty kurjuuteen ( ja vielä omasta syystään ) ja ennen kaikkea köyhyys on edessä, jos uskaltaa ovea raottaa. Avoimuus ei ole voimavara vaan uhka, joka tuhoaa elämän mielekkyyden ja riistää elinkeinon. Avoimesti homo on epäihminen ja "vähemmän" ihminebn kuin ne tavikset, jotka salaa tekevät samoja asioita ( moraalittomia tekoja). Kaksinaamaisuus ja selkäänpuukottaminen on ajan normi. valehdellaan ja tehdään mitä huvittaa kunhan ei jäädä kiinni. Yhteiskunta tarvitsee omat syntipukkinsa toimiakseen ja paranoidisuus voimaannuttaa. Heikoista viis. Jos kaikilla ei ole oikeutta työntekoon, niin eikö olisi aika antaa perustulo nimenomaan niille, jotka sysätään yhteiskunnan ulkopuolelle( kurjat): 100% työvelvoite niille, joilla on oikeus tehdä työtä ja jotka ovat kunnon kansalaisia. Ei tule sitten riitaa eikä tarvitse kilpailla.
Venäjällä on ratkaistu tällaiset muutosta haluavat sillä tavalla, että pistetään vankilaan ja hakataan hengiltä.
Palataan siihen sitten, että kenellä on oikeus käydä kaupassa ts. onko kaupunki esteellinen vai esteetön, että myös liikuntarajoitteiset voivat hoitaa omia asioitaan.
On kysymyksessä aika perustavaalaatua olevista asioista: millaisessa maailmassa haluat elää ja mitä olet valmis tekemään sen eteen?
Ylös
TonTon Vastaa6 / 7 
16.01.2017, 09:55 Jokainen haluaa itselleen omanlaisensa maailman. Se vaan ei ole mahdollista, koska kaikki haluaa eri asioita.
Siksi meillä on sääntöjä, joiden noudattamista valvotaan. Sääntöjä muutellaan jatkuvasti. Jotkut ihmiset eivät pidä toisista. Joitakin he ihailevat.
Silti kaikkien tulisi yrittää elää yhdessä. Se vaatii kaikilta joustoa, kompromisseja ja valintoja.

Kissoillakin on reviirinsä ja tapansa. Usein reviirit ovat päällekäin. Yleensä ne oppivat väistämään toista tai kulkemaan eri aikaan samoilla alueilla. Näin ne toimivat sovussa. Mutta aina joskus tulee konflikti ja vahvempi voittaa. Sitten muutokseen taas sopeudutaan.
Ylös
Kolmoisritti Vastaa7 / 7 
16.01.2017, 15:37
Viestiä on muokattu
Just niin. Tiedän lesboja, jotka harrastaa setalaisuutta vapaa-aikanaan ja sitten ovat muuten kaapissa. Ehkä nää jutut ovat vaan hobby joillekin: paikka minne mennä, ettei tunne itseään yksinäiseksi ja jengi joitten kanssa dokaa ja ystävät joitten kanssa makaa.

Se kutistuu niin pieneksi, kun on näitä pelkääjiä niin paljon. Joka toinen on feikki?
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy