ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Viihde, musiikki ja kulttuuri > YouTuben ihanat miesparit

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Masa Vastaa1 / 3 
26.03.2018, 02:03 Aloin äskettäin seuraamaan muutamaa suosittua homoparitubettajaa ja kiinnostaisi kuulla, harrastaako muut samaa. Mitä kanavia seuraatte? Minusta on jotenkin piristävää ja samalla rentouttavaa seurata ihan tavallisten amerikkalaisten miesparien seikkailuja ja päivittäistä elämänmenoa. Olisi hienoa, jos Suomessakin joku miespari innostuisi avaamaan elämäänsä tällä tavalla.

Viimeksi olen seurannut tällaista kuumaa kaksikkoa kuin Carson and Nate: www.youtube.com Muita löytyy vaikkapa tuon kanavan related-linkeistä. Varoitus: amerikkalaiset homomiehet harrastavat intohimoisesti kuntoilua/kehonrakennusta ja ovat usein niin jumalaisen komeita, että heikompia saattaa huimata.
Ylös
Pesuvati Vastaa2 / 3 
30.03.2018, 22:34 Carson ja Nate minullakin seurannassa, ei muita tällä hetkellä, mutta toisinaan tulee katsottua heidän videoittensa yhteydessä sivupalkissa näkyviä suosituksia. Nuo videosuositukset (yleensäkin YouTubessa) ovat ainakin itselle sellainen kaninkolo että sitä kautta löytää lähes aina niin paljon kiinnostavaa katsottavaa, että kaikkea ei muutenkaan ehtisi katsoa.
Ylös
OllH Vastaa3 / 3 
02.04.2018, 12:06 Joo, Carson ja Nate on tuttuja hahmoja, vieläkin naurattaa se kun he olivat matkailemassa Italiassa ja olivat pettyneet ravintolassa hyvin normaalin näköisen annoksen vähäiseen lihamäärään (proteiini). Muitakin pareja tulee katseltua, viimeksi kanadalaisia Terra Nova Boyseja, ja kasapäin muita youtubehomoja. Nuo youtubeparit ovat kyllä aika kiiltokuvamaisia ja asiat ovat usein kovin hyvin kunnossa, esimerkiksi matt and blue -pariskunta adoptoi supersöpön pikkupojan.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy