ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > Mitä ranneliike.netissä pitäisi olla?

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
smo Vastaa1 / 8 
13.09.2009, 11:46 Ranneliike.net ilmestyi Internetiin syyskuussa 2001, samoihin aikoihin kuin Suomeen saatiin parisuhdelaki. Alussa oli ajatus sivustosta, jossa olisi ainakin linkkejä, ehkä jopa tarinoita ja uutisia, ja muutakin enemmän tai vähemmän hyödyllistä asiaa homoille - homon omasta näkökulmasta.

Tänä päivänä ranneliike.net on vapaaehtoisvoimin tehty palvelu erityisesti suomalaisille homoille ja heidän ystävilleen. Emme edusta kaikkia suomalaisia homoja, emmekä määrittele "oikeanlaista homoutta", mutta sen sijaan haluamme olla "Homokansan yhdistävä tekijä" - kaikkien homojen kohtauspaikka, tietolähde, ajatusten herättäjä ja keskustelufoorumi. Naisille tehty sivusto on lepakkolaakso.net.

Käytettävissä olevat voimavarat ovat rajalliset, mutta toisaalta jotkut oivallukset on helppo toteuttaa. Lisäksi ihmisten aktiivisuus ja vapaaehtoistyö mahdollistavat parhaimmillaan paljon.

Mitä ranneliike.netissä pitäisi olla?
Ylös
Juksteri Vastaa2 / 8 
13.09.2009, 15:35 Jaa, tämä tuli vähän äkkiä. Mutta sellainen on käynyt mielessä, että ranneliikkeellä voisi olla oma wiki. Aika usein samat kotimaisten ja ulkomaisten henkilöiden ja asioiden nimet ja taustoitukset toistuvat, kun se voitaisiin samalla vaivalla kirjata wikiin. Esimerkkihakusanoja: Stonewall, Ex-Gay, Westboro Baptist Church, Fred Phelps, Proposition 8, Åke Green, Alan Turing, Johanna Korhonen, Kai Telanne jne. Varmaankin vastaavia löytyy maailmalta, mutta suomalainen näkökulma jää silloin puuttumaan. Kaikilla rekisteröityneillä käyttäjillä olisi oikeus lisätä uusia tai muokata olemassaolevia artikkeleita. MediaWikin softahan on vapaasti kenen tahansa käytettävissä.
Ylös
Tami Vastaa3 / 8 
24.09.2009, 08:56 Mun mieletä vois olla kysymys ja vastaus juttu mistä vois kysyä homo asioita.
Ylös
Nermal Vastaa4 / 8 
24.09.2009, 10:29 Oma chatti ranneliikkeessä ois kiva.
Ylös
kesäpoika Vastaa5 / 8 
29.09.2009, 11:30
Viestiä on muokattu
Millainen chatin pitäisi olla? Tai pitäisi ja pitäisi.. millaista siitä toivottaisiin? Sellaista, jossa erilaisista erikoisuuksista pitävät voisivat huhuilla toistensa perään vailla tuomintaa, vai sellaista, joka on tiukasti valvottu ja jossa seksistä saa puhua asiana, muttei toivoen tai vihjaillen?

Kovin, kovin itsekkäistä syistä toivon ettei chattia tulisi. Minusta oli niin mukavaa kuulua Ranneliikkeen sisäpiiriin. Nyt oon joutunut sieltä jo pois. Chatin myötä kokisin joutuvani niin reunajoukoihin, että tipahtaminen kyydistä olisi alituisena vaarana. :-/

Homoinfosta ISO PLUSSA. Sen koen tärkeäksi työksi.
Ylös
mr.a Vastaa6 / 8 
29.09.2009, 14:02 Olisko iso homma muuttaa tää HTML muotoon? Kuvia ja muuta infoa olis kiva päästä lisäileen, ainakin noihin bile infoihin jne.
Ylös
Nermal Vastaa7 / 8 
05.10.2009, 09:37 Tuli mieleen, että olisi kiva jos videopätkiä voisi liittää blogiin. Huomasin, että lomakkeessa jolla lisätään bloggausteksti ja mahdollinen kuva blogiin on rivit myös video- ja äänitiedostoille, mutta niiden perässä lukee N/A. Olisiko tuollaista toimintoa mahdollista joskus saada?
Ylös
millikan Vastaa8 / 8 
05.10.2009, 16:37 Linkkien lisääminen blogiin olisi myös ehdottoman toivottavaa...
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy