ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > Ranneliike ja Google Chrome

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Nermal Vastaa1 / 3 
31.07.2009, 21:15
Viestiä on muokattu
Huomasin oudon ilmiön asennettuani tietokoneelleni Google Chrome -selaimen: Chromessa en jostain syystä pääse kirjautumaan tunnuksellani Ranneliikeeseen, vaan saan ilmoituksen "Virheellinen käyttäjätunnus tai salasana" vaikka molemmat ovat oikein. Firefoxilla ja Internet Explorerilla tunnukseni toimivat kuten pitääkin.

Mahtaako tiedossa olla yhteensopivuusongelmia Chromen kanssa tai saisiko ongelman kierrettyä jotain Chromen asetusta viilaamalla? Vai esiintyykö ongelma ainoastaan minulla?

EDIT: No nyt näyttää toimivan. Taisi olla vaan jokin tilapäinen häikkä selaimessa tms.
Ylös
smo Vastaa2 / 3 
31.07.2009, 22:49 Mahdoitko olla kirjautuneena jo IE:llä tai Firefoxilla, kun yritit kirjautua Chromella? Joissain tapauksessa tuloksena voi olla virheilmoitus, jos on kirjautuneena samaan aikaan useammasta "paikasta".

Itse käytän aika paljon Chromea, se kun on kevyt verrattuna muihin.
Ylös
Nermal Vastaa3 / 3 
05.08.2009, 12:35 Hieman ongelmaa tutkittuani huomasin, että en pääse Chromella kirjautumaan jos olen hetkeä aikaisemmin käyttänyt Firefoxia. Ongelma esiintyy, vaikken edes kävisi Firefoxilla Ranneliikkeen sivuilla. Riittää, että Firefox on ollut hetken avoinna niin Chromella ei jostain syystä pääse Ranneliikkeeseen. Sitten kun odottaa muutaman minuutin, kirjautuminen Chromella alkaa taas toimia.

Ranneliike ei ole ainoa sivusto jolla ongelma esiintyy. Myös Qruiserissa esiintyy kirjautumisongelmia jos Firefox on ollut äskettäin auki. Tämä ongelma taitaa kuulua kategoriaan henkimaailman jutut.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy