ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > Käytös keskustelupalstalla

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
kesäpoika Vastaa1 / 2 
02.09.2008, 18:05 Millainen on huonoa käytöstä julkisella keskustelupalstalla?

Nyt saa sanoa julki kaiken, mikä tökkii, jotta varsinaiset keskustelut pysyisivät aiheessa. Tarkoitus olisi olla rakentava, eli jokainen lukekoon palautteet ja miettiköön, miten voisi välttää tekemästä niitä asioita, jotka toisia harmittaa.

Mun harmin aiheitani on se, kun toisen mielipiteeseen ei vastata mielipiteestä itsestään puhumalla, vaan päätelmällä, mitä moisen mielipiteen omaaminen kertoo sen esittäneen henkilön persoonallisuudesta. Eli suomeksi se, kun ei eroteta, missä kulkee asian ja ihmisen välinen raja.

Tämänkin keskustelun toivoisin voivan sujua ilman varsinaisia henkilökohtaisuuksia.

Muita mietteitä?
Ylös
Simsalabim Jim Vastaa2 / 2 
02.09.2008, 20:33 Kesäpoika vei sanat suustani. Minua moiset päätelmät ärsyttävät, olivatpa huomiot toisen persoonallisuudesta sitten kielteisiä tai myönteisiä. Henkilöiden arviointi vain kerta kaikkiaan ei kuulu asiakeskusteluun.

Toinen harmin aihe on, jos vastaukseksi heitetään täysin irrallinen, provosoiva kommentti, joka ei ole millään logiikalla johdettavissa edeltäneestä keskustelusta.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy