ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > Otsikon muokkaus

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
kesäpoika Vastaa1 / 3 
09.08.2008, 16:12 Keskustelunaloitusten otsikkoja ei taida pystyä korjaamaan lähetyksen jälkeen? Musta olisi kiva, jos otsikon korjausmahdollisuus pysyisi aloitusviestin tekijällä.

Viihde osion keskustelunaloitukseeni tuli moka.. otsikoksi tuli pelkkä "Alakulttuurin", vaikka piti tulla "Alakulttuurin must-see". Voisiko ylläpito mahdollisesti muokata? Otsikon saa vaihtaa kokonaan toiseenkin, tarkoitus oli perustaa laajempiotsikoinen keskustelu niin, että jos muilla on vastaavia "uutisia" kuin aloitusviestissä, ne voisi koota saman otsikon alle..
Ylös
smo Vastaa2 / 3 
09.08.2008, 16:22 Käyttäjät eivät voi muokata keskusteluketjun otsikkoa viestin lähettämisen jälkeen. Ainakin toistaiseksi vain ylläpito voi otsikkoon puuttua jälkikäteen - mutta tarvittaessa ylläpidolle voi lähettää muutospyynnön jos huomaa kirjoittaneensa hassuja.
Ylös
kesäpoika Vastaa3 / 3 
11.08.2008, 15:53 Köh.. taas pieni pyyntö..

Keskustelu Uskottavimmista homouden syistä eksyi aiheesta aika vakavasti käsittelemään maailmakaikkeudellisia asioita, jossain viestin nro 30 jälkeen.. Sen voisi varmaan erottaa omaksi keskustelukseen, selvyyden vuoksi.

Kiitos ja anteeksi.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy