ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > Viestiketjujen porrastus

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
taskuruoho Vastaa1 / 4 
25.11.2005, 16:37 Keskustelujen seuraamista helpottaisi seuraavanlainen juttu: Onko viestiketjuja mahdollista porrastaa niin, että näkisi mihin viestiin mikäkin uusi vastausviesti liittyy? Olen tällaisen systeemin nähnyt käytössä mm. Suomi24.fi:n keskustelupalstoilla. Muissa suhteissa foorumi saa minun puolestani kiitettävät arvosanat : )
Ylös
Public eye Vastaa2 / 4 
25.11.2005, 16:41 Voi apua - juuri tuo porrastus saa minut ainakin välttämään sitä käyttäviä keskustelupalstoja kuin ruttoa, sillä ne muuttavat keskustelun mielestäni tosi sekavaksi.

Luen käytännöllisesti katsoen vain tätä ja toisinaan Ilta-Sanomien keskusteluja, koska nämä ovat niin helppolukuisia, kaikki viestit siististi peräkkäin. Ilta-Sanomat on tosin siitä vielä himpun verran parempi, että siellä joka puheenvuoron eteen tulee oletusavoisesti maininta siitä, mihin viestiin vastaus on tarkoitettu. Sen voi kyllä poistaakin, jos puheenvuoro ei ole vastaus mihinkään tiettyyn viestiin.

Mutta makuasioita, mihin kukin on tottunut.
Ylös
Dick D Vastaa3 / 4 
25.11.2005, 17:03 Mieluummin ei kiitos.
Ylös
Hapatus Vastaa4 / 4 
25.11.2005, 21:59 Ehkä sisennyksen sijaan viestien erotuspalkissa voisi lukea minkä viestinumeron kohdalla käyttäjä on napsauttanut vastaa-nappia? Viestit pysyisivät "siististi peräkkäin", mutta epäselvissa tapauksissa ketjun kulun voisi kuitenkin tarkistaa katsomalla numeroita.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy