ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > miksi asiallinen viesti poistetaan?

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
yritys Vastaa1 / 2 
19.11.2005, 19:10 ihmettelen suuresti miksi kolme ( 3 ) kertaa, ihan ystävällisessä mielessä, laittamani viesti joka koski tupakointikieltoa tuolla "menot ja tapahtumat"-palstalla on poistettu? En noita viestejä ole ilkeillessäni laittanut vaan ihan vaan sen takia että yhdyssanavirheiden määrä tuntuu olevan kovassa kasvussa nuorten keskuudessa. Sana tupakointikielto on aika varmasti yhdyssana vai mitä arvon äidinkielemme asiantuntijat.

Kiitos puheenvuorosta.
Ylös
® smo Vastaa2 / 2 
19.11.2005, 19:14 Oikeinkirjoituksesta voi keskustella toisaalla. Ko. keskustelussa aiheena on tupakointikielto. Yhdyssanavirheestä huolimatta asia tuli selväksi.

"-- keskustelu muiden keskustelijoiden käyttäytymisestä tai kieliasusta ja itse keskustelualueesta tai muusta sivustosta pidetään poissa niiltä alueilta, joille se ei kuulu. Näitä keskusteluja varten on varattu keskusteluihin alue Sivustot & ylläpito." Yleisempää keskustelua teemasta voi käydä myös Sekalaista-alueella.

Yst.terv. ylläpito
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy