ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > Häiriköinnistä

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
joku Vastaa1 / 3 
11.11.2005, 11:04 Lähiaikoina on täällä esiintynyt varsin provoisia kirjoituksia. sattumalta löysin linkityksen suoraan tänne.Kalamies.com sivuilta en löytänyt moderaattoria johon ottaa yhteyttä, liekö tuollainen linkitys laillista kuten ei ehkä tämäkään kirjoitus.

Kalamies.com
reissuraportit
googlaa kalapaikkasi

sieltä linkitys näille sivuille ja kirjoitusten ja häiriköinnin ajankohta täsmää jokseenkin hyvin.
Ylös
Riku Vastaa2 / 3 
11.11.2005, 12:07 Linkitys toiselle www-sivulle on sallittua, eikä siitä tarvitse ikinä lupaa kysyä. Linkityksen kohteena oleva sivustokaan ei voi vaatia linkin poistamista. Tai toki voi, mutta tällaisen vaatimuksen voi suoraan ohittaa.

Ainoastaan sisällön upottaminen (hot-linking) osaksi omaa sivustoa on kyseenalaista. Tällaista upottamista on esimerkiksi kuvan upottaminen suoraan näkymään sivulla, käyttäen lähteenä toisella sivustolla olevaa kuvaa tai muun sisällön upottamista erilaisin kehystekniikoin (frame, iframe) osaksi omaa sivustoa.

Jos sivusto ei halua että sinne linkitetään, niin sivustoa ei pidä silloin laittaa julkisesti saataville. Tähän auttaa esimerkiksi salasanasuojaus tai palvelimen asetusten muuttaminen siten, että vain tietyistä osoitteista tulevat pyynnöt sallitaan.

Häiriköintiin kehoittaminen on tietysti perseestä aina, tehdään se sitten millä tavalla tahansa. :)
Ylös
???? Vastaa3 / 3 
11.11.2005, 20:29 Mitä häiriköintiä täällä on sitten ollut?
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy