ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > Ehdotus: Tablettikäyttö helpommaksi

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Jukka Vastaa1 / 3 
05.05.2016, 19:46 Ongelma:

Ranneliikkeen keskustelujen lukeminen on hieman hankalaa tabletilla, sillä pitkissä ketjuissa ei tuoreimpaan viestiin pääse kovinkaan helposti. Näyttöä pitää hangata sormella todella moneen otteeseen, jotta teksti vierisi ketjun loppuun. Joissain ketjuissa tämä on sen verran vaativaa puuhaa, että kuvittelen osan käyttäjistä jättävän nuo viestiketjut suosiolla lukematta.


Ratkaisuehdotus:

Saisiko jokaisen viestiketjun alkuun näppäimen (linkin), jota painamalla näyttö siirtyisi automaattisesti viestiketjun loppuun ja siis uusimpaan viestiin?
Ylös
markowski Vastaa2 / 3 
30.10.2016, 22:50 Juuri tästä samasta asiasta meinasin kirjoittaa tänne, mutta huomasinkin etten ole ainut, jota tämä asia vaivaa.

Helppo ratkaisu oli kyllä tuo linkki uusimpaan viestiin, joka auttaa tabletilla selaamista ja on hyödyllinen pöytäkoneellakin.
Ylös
smo Vastaa3 / 3 
31.10.2016, 07:57 Ihan tarkkaa aikataulua ei ole antaa, mutta tabletti- ja mobiilikäyttöön on laajemminkin koko sivuston osalta tulossa helpotuksia. Asia on ns. työn alla (toki ollut jo pitkään, mutta nyt ollaan jo loppusuoralla).
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy