ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > Etusivulle päivittyvät keskustelut

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
kesäpoika Vastaa1 / 5 
20.10.2013, 22:27 Millä perusteella valikoituvat keskusteluaiheet, jotka näkyvät etusivulla? Jotkin ketjut eivät nouse sinne koskaan vaikka ovat jatkuvasti aktiivisia, mutta toiset nousevat.
Ylös
smo Vastaa2 / 5 
21.10.2013, 07:34 Taustalla on teknistä järjestelyä ja inhimillinen valintaprosessi.
Ylös
Public eye Vastaa3 / 5 
21.10.2013, 13:21 Siispä olenkin linkittänyt ranneliikkeen "etusivukseni" keskustelusivun, koska haluan päättää itse, mistä keskusteluista olen kiinnostunut, ilman kenenkään valmiiksi tekemää teknistä tai inhimillistä valintaprosessia.
Onneksi itse keskustelut ovat kuitenkin saaneet jatkua varsin moniäänisinä, ja silkat asiattomuudet ovat viime aikoina jääneet varsin vähiin - johtuneeko sitten keskustelijoiden aikuistumisesta vai ylläpidon antamasta koulutuksesta.
Ylös
Public eye Vastaa4 / 5 
07.04.2014, 12:25 Olen ajoittain havainnut, että etusivun "Viimeksi kommentoidut" -lista käyttäytyy kummallisesti. Nyt esimerkiksi siellä ei näy viimeksi kommentoituna lainkaan Katainen-uutista, vaikka uusin kommentti taitaa olla peräisin itse ylläpidon suunnalta. Ilmeisesti jonkin tekninen syy taustalla, eikä kovin kummoinen asia mutta ihmetyttää kuitenkin.
Ylös
smo Vastaa5 / 5 
07.04.2014, 13:27 Katainen on kyllä ainakin nyt kakkosena. Tuo lista toimii suoraviivaisemmin kuin keskustelunostot: viime päiviltä näkyvät kaikki kommentoidut jutut näkyvät jutun uusimman kommentin mukaisessa päivämääräjärjestyksessä siten, että kunkin päivän sisällä eniten kommentoitu juttu on ylimpänä. Listassa on kyllä muutamien minuuttien mittainen viive, koska lista tallennetaan välimuistiin.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy