ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > tuosta tarinasta...

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
tarinoitsija Vastaa1 / 3 
14.07.2005, 03:47
Viestiä on muokattu
Oletteko lukeneet tuota Ranneliike.netin omaa tarinaa Larista ja Terosta? Minä olen. Olen yrittänyt - OIKEASTI yrittänyt - pitää siitä ja sijoittaa sen korkeakulttuurin osaksi, mutta oikeasti... Onko naiivimpaa settiä luettu miesmuistiin? Lari! Siinä vasta - en edes aio kuvata sitä hemmoa sanalla blondi, koska se ei oo ansainnut sitä. Toivottavasti se tulee todella kärsimään ja tajuaa sen kautta elämän todellisuuden. Enkä tarkoita mitään "oi, petit minua oho et pettänytkään hihi rakastan sinua olen alasti suihkussa aah khih hih" -roskaa, vaan todellista kärsimystä. Kasvavatko nämä hahmot lainkaan?

Ps. Blondi ja jenkkakahvat - hahmon luojalla on varmasti ollut paha päivä.
Ylös
peter Vastaa2 / 3 
14.07.2005, 10:53
Viestiä on muokattu
Kirjoita parempi, tarinoitsija. Sinulta varmasti onnistuu.
Ylös
lukija Vastaa3 / 3 
14.07.2005, 13:21
Viestiä on muokattu
Millaista se todellinen ei-naiivi elämä sitten on? Mennään rynkyttämään panopuistoon yhtä ja sitten seuraavaa homobaarin vessaan? Sekö on sinun ajatuksesi tarinan aiheeksi? Kasvatko sinä itse? Ruikutit kuin kolmevuotias kakara joka ei saanutkaan tikkaria, kun et edes osannut sanoa, millaista tikkaria haluat. Minusta setti on ollut ihan jees.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy