ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > sivut vanhanaikaiset

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
harrie Vastaa1 / 2 
01.07.2005, 14:08
Viestiä on muokattu
Mielestäni sivut näyttävät jotenkin vanhanaikaisilta ja hyppivät silmille.

Pitääkö tekstin olla liilalla, ja otsikoiden niin paksulla?

Entä käykö naiset niin vähän keskustelua kun on erikseen palsta naisille, ja yleisissä keskusteluissa taas on enemmän miehiä?

Musta sivu kaipaisi uudistusta!
Ylös
smo Vastaa2 / 2 
01.07.2005, 15:15
Viestiä on muokattu
Hei Harrie (ja toki muutkin)!

Lepakkolaakso.net (veljensä ranneliike.netin) tapaan syntyy pääasiassa kiinnostuneiden tekijöidensä vapaaehtoisen työn tuloksena. Molempien sivustojen idea on julkaista (etenkin) lukijoidensa kirjoituksia. Kaikki asialliset ja jotakuinkin kohtuullisella suomen kielellä kirjoitetut sateenkaarimaailmaa sivuavat novellit, pohdiskelut, pakinat ja muut kirjoitukset julkaistaan. Joskin silkka porno on molemmilla sivustoilla pannassa.

Ranneliike.netiä ylläpitävät ovat kaikki (homoja) miehiä, ja tällä hetkellä samainen porukka pitää pystyssä myös lepakkolaakso.netiä. Samanlaista panosta emme tietenkään pystytä (lesboille) naisille tarkoitettuun sivustoon antamaan. Siksi haussa on jatkuvasti naisia kirjoittajiksi, ylläpitäjiksi ja muutenkin kehittämään sivustoa. Mikäli Sinulla riittää intoa ja kiinnostusta kirjoittaa, niin olet hyvin tervetullut mukaan tekemään lepakkolaaksosta Suomen parhaan lesbosivuston. Ylläpitoon voi ottaa yhteyttä sähköpostitse.


Lepakkolaakso.netin (nykyisen) ja ranneliike.netin ylläpidon puolesta


Sami Mollgren
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy