ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > Keskustelualue nuorille?

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Dosed Vastaa1 / 2 
13.06.2005, 17:13
Viestiä on muokattu
Lueskelin tässä vanhoja keskusteluita, ja silmiin pisti viestejä joissa toivottiin omaa keskustelualuetta nuorille. Meitä alle 20-vuotiaita on täällä lepakkolaaksossa kuitenkin jonkun verran, ja olisi hienoa jos me nuoret voisimme oman ikäistemme kesken jutustella mieltä painavista asioista, iloista ja suruista. Kaikesta omaan seksuaalisuuteen liittyvistä asioista.
Samalla se voisi toimi ns. samanhenkisten nuorten kohtaamispaikkana. Itse olen kovasti harmitellut, kun vielä alle 18-vuotiaana on aika hankala tutustua muihin lesbo/bi-tyttöihin. Enkä nyt tarkoita, että tästä pitäisi mikään seuranhakupalsta tehdä, mutta uusia tuttavuuksia olisi mahdollisuuksien mukaan oikein mukava saada.
Jos tällaisen keskustelualueen mahdollisesti saisimme, olisi hienoa jos te vähän kokeneemmat likatkin olisitte halukkaita neuvomaan meitä pulmissamme, taikka antamaan vinkkejä erilaisiin tilanteisiin. :)

Terveisin, Dosed
Ylös
Leisha! Vastaa2 / 2 
13.06.2005, 20:08
Viestiä on muokattu
Kiva lepakkoporukka kokoontuu L-koodin sivuilla, vaikkei olekaan lepakkosivut mutta kuitenkin =) www.gwtf.org
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy