ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > Pohjalle pitäis sukeltaa

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Laiskiainen Vastaa1 / 4 
17.04.2005, 16:41
Viestiä on muokattu
Jotkut suositut keskustelut ovat hemmetin pitkiä, joten uusimman viestin lukeakseen täytyy rullata tekstipötkö loppuun.

Onnistuiskos sellainen viritelmä, että keskusteluun tultaessa lävähtäisi ruutuun suoraan se viestiketjun pohja? Tai vain sellainen linkki, josta pääsee pohjalle?

Mutta muuten tosi paljon kiitoksia hienosti toteutetusta sivustosta! Sydäntä lämmittää.
Ylös
Chiron Vastaa2 / 4 
17.04.2005, 18:58
Viestiä on muokattu
Olisiko tuollaisella linkillä paljonkaan merkitystä? Itse en ole ainakaan sadatellut sitä kun joutuu scrollaamaan pidemmänkin viestiketjun loppuun.

Mitä tuossa tulee muuta mieleen tästä viestiketjujen arkkitehtuurista niin älkää vain ihmeessä menkö sitä muuttamaan. Omasta mielestäni tämä malli on paras mahdollinen. Esimerkiksi Nytin keskustelufoorumi on todella ikävä kun jouituu klikkailemaan auki mitä kukin on kirjoittanut. Sitten kun hakemistopuu alkaa kasvamaan niin itse en jaksa enää edes avata ko. keskustelua ollenkaan, vaikka olisi mielenkiintoakin asiaa kohtaan.

Tämän tyyppisestä ketjumalli on todella hyvä, yksinkertainen, helppolukuinen vaikka suurempien keskustelujen osalta muutama sekunti kuluukin ennenkuin juttu on lataantunut ja joutunut rullaamaan viestiketjun loppuun. Mutta näin ehdottomasti paras!
Ylös
Public eye Vastaa3 / 4 
17.04.2005, 19:30
Viestiä on muokattu
Minun selaimellani (IE) ainakin Ctrl-End vie kätevästi suoraan viestiketjun loppuun, ei tarvitse vieritellä näyttöä. Sitäpaitsi minusta on hyödyllistä saada ainakin näkyville ensimmäisenä juuri se aloitusviesti, kun matkan varrella lähes säännönmukaisesti aihe on yllättäen muuttunut aivan muuksi.
Ylös
Juksteri Vastaa4 / 4 
17.04.2005, 21:06
Viestiä on muokattu
Minustakin on hieman hankalaa etsiä sitä kohtaa keskustelusta, johon on viimeksi päässyt. Jos seuraa keskustelua tiheään, niin se on useimmiten sivun pohjalla. Mutta jos ei ole vähään aikaan käynyt Ranneliikkeen sivuilla, tai kun keskustelu on ryöpsähtänyt oikein kunnolla vauhtiin, niin uudet kirjoitukset voivat alkaa jostain keskeltä.

Miten olisi sellainen toiminto, että sivulla hypättäisiin siihen kohtaan, jossa on ensimmäinen kirjoitus edellisen käynnin jälkeen? Tämän luulisi olevan mahdollista toteutta, kun kerran järjestelmä osaa jo nyt näyttää rekisteröityneille käyttäjille punaisella ne keskustelut, joihin on tullut jotakin uutta sitten edellisen käynnin. Ja jos tällaisesta ominaisuudesta ei pidä, niin sen voisi kytkeä pois päältä omista asetuksistaan.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy