ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > Lepakkolaakso

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
smo Vastaa1 / 22 
14.11.2004, 23:27
Viestiä on muokattu
Kauan odotettu ranneliike.netin sisar lepakkolaakso.net on vihdoin avattu. Vielä lepakkolaakso.net on pieni, mutta ajan myötä veljensä tapaan se varmasti löytää oman linjansa ja kasvaa todelliseksi tietopankiksi.

Jos mukanaoleminen kiinnostaa, lähetä viesti palautesivulta. Myös tänne keskusteluun voit kirjoitella omia ideoitasi ja ajatuksiasi.
Ylös
Tink Vastaa2 / 22 
15.11.2004, 13:11
Viestiä on muokattu
Pysyykö tämä keskustelupalsta identtisenä ranneliike.netin keskustelupalstan kanssa? Siis kauheeta, jos pitää ruveta kahta palstaa seuraamaan - siihenhän menee kaikki aika!
Ylös
Leo Vastaa3 / 22 
15.11.2004, 16:53
Viestiä on muokattu
Keskustelut pysyvät jatkossakin monin osin yhteisinä ranneliike.netin ja lepakkolaakso.netin kesken. Nykyinen järjestelmä mahdollistaa myös vain toisella sivustolla näkyvät alueet, joita käytetään tarpeiden ja halujen mukaan. (Esim. lepakkolaakso.net keskustelu olisi täysin turha ranneliike.netissä).
Ylös
jaajaa Vastaa4 / 22 
15.11.2004, 18:25
Viestiä on muokattu
Ihq sivusto. Lepsot on niin ihania :)
Ylös
Zetazeta Vastaa5 / 22 
15.11.2004, 22:14
Viestiä on muokattu
Hmm, tätähän täytynee ruveta seuraamaan! Hieman hämmentää vain tämä keskustelujen rinnakkaisuus näin aluksi, tosin en ole kunnolla ehtinyt edes systeemiin tutustua.

Sisaret, yhtykää...
Ylös
xion Vastaa6 / 22 
24.11.2004, 17:51
Viestiä on muokattu
Joka koloon kun lykkää niin kyllä se siitä lähtee, seurataanhan lehdissäkin eri palstoja... Mikä olisi jutun aihe, hmm...
Ylös
sissel Vastaa7 / 22 
29.11.2004, 17:00
Viestiä on muokattu
kaikki kaikille avointa? voisiko olla joku osio "vain tytöille" ja "vain pojille"- malliin? voisi auttaa arempia nuoria mukaan keskusteluun. erityisesti vaikeissa asioissa...
Ylös
xion Vastaa8 / 22 
15.12.2004, 10:13
Viestiä on muokattu
Täällähän on ihan kuollutta...
Ylös
girley* Vastaa9 / 22 
15.12.2004, 10:16
Viestiä on muokattu
aika hiljasta tuntuu olevan...
Ylös
hellu Vastaa10 / 22 
15.12.2004, 18:47
Viestiä on muokattu
Mä en ainakaan sano täällä yhtään mitään , jos tää on molemmille sukupuolille avoin juttu .........
Siis mitä järkeä on tässä ? Miksi pitää olla erikseen lepakkolaakso , jos kirjoittajat ovat miehiä tms ? Ja kaikki komentoivat kaikkea jne , eii-ei , turhaa toimintaa .
Ylös
NobodyHki Vastaa11 / 22 
15.12.2004, 19:40
Viestiä on muokattu
Tämä keskustelualue on sellainen joka ei näy ranneliikkeen puolella, mutta mikäpä estää ketään tulemasta sivuille lepakkolaakson kautta?

Tosin vaikeaa ymmärtää, miksi aina ja kaikkeen pitäisi omat ja suljetut tilat? Musta on hauskaa käydä useammin mamassa, koska siellä voi pitää hauskaa myös tuttavapiiriin kuuluvien homokundien kanssa.

Ai ja voihan tänne tulla heterotkin kirjoittelemaan...;-)
Ylös
smo Vastaa12 / 22 
16.12.2004, 00:11
Viestiä on muokattu
Nimimerkki "hellu": Sama keskustelu tosiaan näkyy sekä täällä lepakkolaaksossa, että myös ranneliike.netissä. Ratkaisuun päädyttiin siksi, että suurin osa asioista on kuitenkin yhteisiä niin miehille kuin naisillekin.

Toki homoilla ja lesboilla on sitten ne omat juttunsakin. Molempien sivustojen keskustelun nimikkoalueet "lepakkolaakso.net" ja "ranneliike.net" näkyvät ainoastaan yhdellä sivustolla. Nyt olisi oiva tilaisuus "hellun" ja muidenkin heitellä ideoita siitä, mitä muita alueita kaivataan näkymään ainoastaan lepakkolaakso.netin käyttäjille.

Ideoita voi pistellä niin tänne keskustelualueelle, kuin ylläpidon palautelaatikkoonkin. Linkki palauteboksiin löytyy tämänkin sivun oikeasta alalaidasta.
Ylös
hellu Vastaa13 / 22 
16.12.2004, 14:07
Viestiä on muokattu
Joku tuolla muualla jo kirjoittelikin miten homot ja lesbot eivät tule toimeen keskenään . Niin sitä sitten toivoisi erillisiä keskusteluita .
Sinänsä omituista tämä "yhteensopimattomuus" näillä keskustelu palstoilla , tosielämässä taas tullaan ihan hyvin toimeen keskenämme .

No kuitenkin sitä toivoisi jotain asiallista keskustelukanavaa tyyliin "vain naisille" . Varsinkin sen jälkeen kun setasta on tullut joka teinitytön temmellyskenttä ja saphossakin kirjoittelevat naiset joilla on rajaton itseluottamus , mutta niin kovin rajalliset tiedot .

Toki keskustelu on sitä millaiseksi keskustelijat sen muokkaavat ja taso sen mukainen , mutta jos löytyisi joskus kanava , jossa moderaattorilla olisi selkärankaa deletoida heti kaikkein lapsellisimmat keskustelun alut pois niin olisin ikuisesti kiitollinen .

Ei aikuinen nainen jaksa olla alati kiinnostunut mm. mahdollisesta seeurustelusta/ihastumisista/popidoleista jne . Kuten ei myöskään aiheesta miten esim.hypotteettisesti lesbouden ilmentymä vuoden kiertokulussa ja rantamatalikossa........

Ja kun nyt toivomuksia alettiin esittämään ,niin toivoisin todella että löytyisi jostain moderaattori ,jolla olisi kanttia poistaa sellaiset heterot kanavalta , jotka korostavat omaa suuntautumistaan .

En nyt tarkoita , että täytyy olla 100% hetero free zone . Mutta ihmettelen miksi sallitaan sellainen kirjoittelu , jossa hehkutetaan omaa hetero avioliittoa tms . Onhan sitä muitakin poistettu . Miksei kukaan koskaan poista tällaista ? Yhtä häiritsevää se on minun mielestäni , kuin jokin aslan höpötys .

Että tällaisia mietteitä ja toiveita .
Ylös
xion Vastaa14 / 22 
17.12.2004, 20:35
Viestiä on muokattu
Noh Helluseni, löysit sitten taas höpöttäjien palstan... Minäpä tykkään höpötellä sen suurempia ajattelematta, aikani kuluksi... Tosi toimiin ryhdytään privaatisti...
Ylös
smo Vastaa15 / 22 
17.12.2004, 21:08
Viestiä on muokattu
Nyt on avattu "Naisten nurkka". Kyseinen alue näkyy ainoastaan täällä lepakkolaakso.netissä.
Ylös
xion Vastaa16 / 22 
18.12.2004, 17:41
Viestiä on muokattu
Käväisin naisten nurkassa, ei naisia, tyhjyyttä ammottaa sekin paikka... Missä pirussa ne naiset oikein on ???
Ylös
Pora-liike Vastaa17 / 22 
18.12.2004, 18:04
Viestiä on muokattu
"xion kirjoitti: "Käväisin naisten nurkassa, ei naisia, tyhjyyttä ammottaa sekin paikka... Missä pirussa ne naiset oikein on ???""

On sellainenkin asia kuin elämä ja sen puuttuessa sen hankkiminen. Naisille se on ilmeisesti ilmeisempi kuin homoille.
Ylös
xion Vastaa18 / 22 
18.12.2004, 23:00
Viestiä on muokattu
Eli täällä ei jutustella, käydään vain ilmoittautumassa ??? Siis ei kannata käydä...
Ylös
hämmentynyt Vastaa19 / 22 
06.02.2005, 17:30
Viestiä on muokattu
Tuota noin.. ihan vaan seurattavuuden vuoksi kyselisin, miten lepakkolaakson keskustelut eroavat ranneliikkeestä..?

Siis lepakkolaaksossa on naisten nurkka ja lepakkolaakso.net-alueet, ranneliikkeessä puolestaan ranneliike.net.. muut ovat samoja?

Entäs sivujen muut erot/yhteneväisyydet..?

Kiva että on tämä uusi sivusto, mutta päällekkäisyys hämää aika lailla. Tavallaan tuntuu, että ranneliike olisi pärjännyt yksinkin, sinne vain jotain alueita naisille niin hyvä.

Sivuston on varsin hankala kehittyä omanlaisekseen, kun jutut menevät nyt sekaisin. Mahdollisesta sisällön puutteesta huolimatta olisi ollut mukava aloittaa vähän pienemmästäkin naisten foorumista, joka sitten ajan myötä kasvaisi.

Mutta anyways suuri kiitos tekijöille!
Ylös
smo Vastaa20 / 22 
27.02.2005, 17:13
Viestiä on muokattu
Nimimerkki "hämmentynyt" otti esiin muutamia asioita, joihin vastaukset jo löytyvätkin täältä keskustelusta, tai viimeistään muualta lepakkolaakso.netistä. Kasaan kuitenkin asiat vielä tähän:

Keskustelut ovat tosiaan pääosin samoja ranneliike.netissä ja lepakkolaakso.netissä. Molemmilla sivustoilla näkyy "paikallisesti" sivujen nimikkoalueet ja lepakkolaaksossa myös "Naisten nurkka".

Miksi näin? Suurin osa asioista on kuitenkin yhteisiä niin miehille kuin naisillekin. Keskusteluun saadaan sitä enemmän näkemyksiä ja ajatuksia, mitä enemmän keskustelijoita on ja mitä erilaisempia keskustelijat ovat. Toki homoilla ja lesboilla on sitten ne omat juttunsakin, ja etenkin naiset ovat toivoneet sitä omaa "Naisten nurkkaansa".

Sivustojen muu sisältö erottuu sitten selkeämmin toisistaan. Ranneliike.net on toiminut jo useamman vuoden, joten erilaisia artikkeleita, tarinoita ja muuta vastaavaa on jo kertynyt runsaasti. Lepakkolaaksoon ei vielä ole ehtinyt kertyä. Lisukkeeksi ranneliike.netistä poimitaan tulevaisuudessa materiaalia tällekin puolelle - ja kenties muokataan paremmin naisnäkökulmaan sopivaksi.

Lepakkolaakso syntyi naisten toiveesta, sillä ranneliike.net on puhtaasti homppelisivusto, jonne lesboteemaa on vähän hankala istuttaa. Sivuston nimikin tulee stereotyyppisestä neitimäisestä homon ranteenheilautuksesta. Lesbonaiset ansaitsevat ihan oman sivuston, eikä pelkkää nurkkaa homomiesten sivustolla.

Itse näen ranneliike.netin ja lepakkolaakson homojen ja lesbojen talona, jossa on molemmille omat huoneet, mutta myös yhteinen oleskelutila, eli keskustelu.
Ylös
hämmentynyt Vastaa21 / 22 
27.02.2005, 20:33
Viestiä on muokattu
Ok (: Kiits.
Ylös
exergtutkimus @ Vastaa22 / 22 
18.04.2015, 09:45 Jyväskylän yliopisto selvittää kokemuksia digitaalisten liikuntapelien käytöstä. Kysely on tarkoitettu kaikille riippumatta iästä tai pelaamiskokemuksesta, ja siihen vastaaminen vie aikaa noin 5-10 minuuttia. Kyselyyn voi vastata nimettömästi, ja vastauksia tullaan käsittelemään ehdottoman luottamuksellisesti ja hyvän tieteellisen tutkimuksen käytänteitä noudattaen. Kyselyyn rohkaistaan vastaamaan, vaikka digitaaliset liikuntapelit eivät olisikaan tuttuja.

Vastaa kyselyyn ja voita lahjakortti!
Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan sen sulkeuduttua viisi kappaletta S-ryhmän lahjakortteja (1 x 50 euroa ja 4 x 20 euroa).

Vastaa kyselyyn 30.4.2015 mennessä. Kysely on osoitteessa:
kyselyt.limequery.com
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy