ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > Henk.koht. hyökkäyksiä

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
FatherlessSon Vastaa1 / 3 
20.01.2005, 00:58
Viestiä on muokattu
Hei, täällä taas yks 15v juniori joka tänne sivulle eksyi...

Mulla on varmaan joku järjenvajaus tms mut miten musta tuntuu että kirjottipa kuka tahansa mitä tahansa mistä tahansa aiheesta, aina joku on hyökkäämässä sitä kirjottajaa vastaan ja aina siitä tulee sota. Miks??

Ja sit suora kysymys: Mulla on tässä hiivatin elämässä muutamia ongelmakohtia jotka just liittyy glbt-osastoon, ja olen poika. JOS ei tuota edellä mainittua oteta nyt tässä esille, uskallanko kysyä kenenkään mielipidettä? Voinko kysyä ilman että minua tai jotain muuta ihmistä haukutaan seuraavissa viesteissä?

C'mon, ihmisiä me vaan ollaan. Kaikki jotka tänne kirjotetaan. Eiks ni?

Sit keskustelun valvojille tai miks teitä pitäs nimittää joilla on nimmarissa se hieno punanen R-kirjain... En tiedä miten tän muotoilisin parhaiten, mut musta saisitte huomattavasti enemmän kiinnittää huomiota noihin viesteihin joissa tulee enemmä tai vähemmä henk.koht. hyökkäyksiä muita kirjottajia vastaa!! Ikärasismia en o huomannu, onneks!

Ja jos oon liian nuori tänne, (en kyllä ole löytäny mistään mitään k-16 tms merkintää?!) sorry, lähden heti kun mulle vaan ilmotatte asiasta.
Ylös
peter Vastaa2 / 3 
20.01.2005, 10:13
Viestiä on muokattu
Moi,

Minun käsitykseni mukaan tänne saa kirjoittaa myös 16-vuotiaita nuoremmat. Täällä ei esitellä materiaalia, jota voisi sanoa pornograafiseksi ja kehotuskieltokin on kai jo kumottu, joten siitä vaan. Jos ylläpidolla on asiaan toinen kanta, poistakaa viesti ettei hölmöyteni jää tänne kaikkien nähtäväksi roikkumaan...

Joissakin viestiketjuissa kirjoittajat alkavat todellakin mennä teemoihin, joiden ei pitäisi kuulua minkäänlaiseen keskusteluun. Ei netissä eikä livenä. Syy siihen on varmaankin se, että tänne usein kirjoittavat alkavat tuntea toisensa ja toistensa mielipiteet melko hyvin. Siinä sitten tulee sanotuksi yhtä ja toista.

Asialliset viestit ja mielipiteet saavat kuitenkin minun mielestäni asiallista kommentointia. Jos aloittaa viestikejtun aiheesta "heteronaiset on huonoja asiakaspalvelijoita ja muutenkin saatan*sta" tai "homot puhtaampia kuin heterot" niin voi melkein odottaa ettei thread kehity yhtään mihinkään.

Siis, sana on vapaa ja kyllä maailmaan ääntä mahtuu. Tervetuloa.
Ylös
martin Vastaa3 / 3 
20.01.2005, 13:56
Viestiä on muokattu
Kirjoita toki!
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy