ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Sivustot ja ylläpito > Taustavoimaa?

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Inkeri Vastaa1 / 2 
26.12.2004, 21:50
Viestiä on muokattu
Pitkän ja vakavankin harkinnan tuloksena allekirjoittanut(kin) voisi olla kiinnostunut tällaisen sivuston tekemisestä ja avustamisesta, kunhan omat muuttorulijanssit alkavat ensi vuoden puolella olla suurimmaksi osaksi ohitse. Enkä takuulla ole ainoa, siitä huolimatta että sivusto alkaa pikkuhiljaa muistuttaa uljaan kaksoisveljensä silmää miellyttävää muotoa.
Siksi kysäisenkin, tarvitsisiko sivusto siis enää uutta naisverta taakseen ja ylipäätänsä, voiko sivustoon vaikuttaa miten ja milloin?
Olisi kiinnostava tietää myös kuinka paljon tämän -akkojen kääntöpiirin- takana (tällähetkellä) on naisenergiaa, vai onko siellä pelkkää 'hompsukka'voimaa ja poikabakteereja ;o)
Ja tuleeko niin aina olemaankin?

Etukäteinen kiitos Ylläpidolle ja kauneimmat jouluntoivotukset :)
Ylös
smo Vastaa2 / 2 
27.12.2004, 12:13
Viestiä on muokattu
Hei Inkeri - ja muutkin kiinnostuneet,

Uusi naisenergia sivustolle on enemmän kuin tervetullutta. Ideat, ajatukset, valmiit tekstit (niin asiateksti kuin novellit ja muukin vastaava) otetaan mielellään vastaan.

Tällä hetkellä lepakkolaakson runko on pistetty pystyyn ihan hompsukkavoimin, vaikka "poikabakteereista" ei nyt ihan välttämättä voi puhua... ;)
Naisenergiaa kyllä ehdottomasti kaivataan ihan pysyvämminkin ideoimaan ja kasaamaan lepakkolaaksoa. Eihän me poikaporukalla voida pidemmällä tähtäimellä naistensivustoa luotsata.

Ilmoittaa itsestään voi palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät vasemmasta valikosta kohdasta "Tietoa meistä". Ja tietysti voit pistää viestiä minulle klikkaamalla tämän viestin kohdalla olevaa nimimerkkiäni.

- Sami Mollgren
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy